ama 920, 950, 1001 gibi modeller sızdırıldı diye haberler çıkmadı mı? hepsi konsept mi?

nokia işini bilirPureview teknolojisini küçültebilirlerse eğer çok güzel olur, lumia serisi cihazların tasarımını bozacakmış gibi.

41 mp tasarımını bozar bu telefona koyamazlar, videonun sonunda özelliklerine 25 mp pureview yazmışlar.eğer böyle bir telefon 4s gibi özelliklerde olup 41mp carl zeiss hd çekimli kamera ile gelirse ortalığı fena sarsar![]()
Ahmet nah şuraya çiziyorum _____ sonra sana bu lafını hatırlatırımAğzıyla kuş tutsa yinede birşey olmaz artik nokia dan

azıcık zaman gerekli herşey çok hızlı gelişiyor wp farkedilir bir prestij yakaladıAhmet nah şuraya çiziyorum _____ sonra sana bu lafını hatırlatırım![]()

wp nokia ile çok yol alır demedi deme Yunus.
azıcık zaman gerekli herşey çok hızlı gelişiyor wp farkedilir bir prestij yakaladı![]()
bencede hem microsoft var arkasında şu önümüzdeki iki seneye neler neler olacak çok büyük sükse yaratacak icraatler yapacak nokiawp nokia ile çok yol alır demedi deme Yunus.

İnşallah bekliyoruz.
bencede hem microsoft var arkasında şu önümüzdeki iki seneye neler neler olacak çok büyük sükse yaratacak icraatler yapacak nokia![]()

2000liradan fazla vermemBirde fiyatını uygun yaparlarsa sarsar bence .
demi ama windows mobile dan phone a abuk bişey ya ikiside aynı manaya geliyorAyrıca Windows Mobile değil yahu hep aynısını yapıyorsunuz.![]()

Ağzıyla kuş tutsa yinede birşey olmaz artik nokia dan

Ahmet nah şuraya çiziyorum _____ sonra sana bu lafını hatırlatırım![]()