Nokia’nın yeni 41MP kamera içeren akıllısı “Lumia” 1000 adı ile gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Nokia’nın yeni 41MP kamera içeren akıllısı “Lumia” 1000 adı ile gelebilir
Finlandiya kökenli akıllı telefon devi Nokia, son dönemde bir çok akıllı telefon modeli ile ismini duyurmuştu. Güçlü rakiplerinin kullandığı Android ve iOS işletim sistemlerinin aksine Microsoft‘un geliştirdiği Windows Phone mobil işletim sistemini tercih eden Nokia, Lumia serisi ile pazar mücadelesini sürdürüyor.

Geçtiğimiz sene düzenlenen MWC 2012, Mobil Dünya Kongresi’nde Nokia Symbian işletim sistemi üzerinde çalışan ve bu sebeple de oldukça eleştirilen Nokia 808 Pureview modelini tanıtmıştı. Bu cep telefonu özellikle arka yüzeyinde bulunan 41 MP kamerası ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti.Nokia, Symbian ile çalışan cep telefonu sunmayacak. Bu sebeple de 41 MP kamera içeren Pureview Teknolojisi’ni Nokia Lumia serisi içerinde sunmayı planlıyor.Gelen bilgilere göre Nokia önümüzde ki günlerde İspanya‘da düzenlenecek olan MWC 2013, Mobil Dünya Kongresi‘nde 41 MP kamera içeren Lumia akıllı telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. Bu akıllı telefonun isminin de Nokia Lumia 1000 olacağı iddiası geldi. Bu isim China Mobile‘ın sitesi üzerinde yer alıyor.

Kaynak: Maxicep

Buğra

Buğra

Admin
nokia artık farkına varmalı kamera ile nereye kadar gideceğini düşünüyor merak ediyorum.

MrExpert

MrExpert

Üye
Yakında nokia 3000-5000 gibi mıdeller görebiliriz :ehe

lordufuk

lordufuk

Üye
Zamanında 3310larda vardı yakında lumia 3310da gelir:ehe

gkcll

gkcll

Üye
:tşk: lumia 990 olma ihtimalide var

danger6800

danger6800

Üye
İyi bir satış rakamlarına ulaşacağına sanıyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye
Çok kalın olur ya:hmmm

lordufuk

lordufuk

Üye
Bence telefonun kendini belli etmesi için biraz kalın olması lazım

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ah nokia ah diyerekten hayırlısı diyorum :kıskıs: + :tşk: :tebessüm:

PriZm

PriZm

Üye
Kaldıki şuanki teklonoji ile optik zoom çok zor.telefon aşırı kalın olur.

PriZm

PriZm

Üye

pureview modunda kayıpsız zoom imkanı sağlıyor. optik tabiki mümkün değil.

Ama dijital zoomla da uzaktaki bir nesneye odaklama yapamazsın.optik bu yüzden daha avantajlı ama.

pRime.

pRime.

Üye

DSLR ye kadar getirdin helal :D

dijital el kameralarında optik zoom var ama ondaki optik zoom bir dslr'a göre gereksiz derecede zayıf kalır. bir de artık herkes dslr kullanımı eskiye göre çok daha fazla. kimse dijital kameralara bakmıyor.

PriZm

PriZm

Üye

dijital el kameralarında optik zoom var ama ondaki optik zoom bir dslr'a göre gereksiz derecede zayıf kalır.

Bende bundan bahsediyorum işte.Bilmem fark ettinmi aynı şeyden bahsediyoruz. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt