papakudioflu
Admin
wp9 yakında çıksa da çekirdek değişmeyeceğinden güncelleme sorunu olmaz,ben dört çekirdek cihaz beklemiyorum ilk etapta çift çekirdrk cihazlar geleceği bilniyorzaten
Ama o kadar bomba momba dediler reklam yaptılar bide note a sataştılar eğer bomba 4 çekirdek olmazsa note 2 çıkınca nokia tükürdüğüni yalar. Bence strateji bu kadar basit olamaz.
eğer öyle olursa ben nokianınAma o kadar bomba momba dediler reklam yaptılar bide note a sataştılar eğer bomba 4 çekirdek olmazsa note 2 çıkınca nokia tükürdüğüni yalar. Bence strateji bu kadar basit olamaz.
4G Detected.

Evet arkadaslar resimdeki sari renkli cihazi kullanan nokia'ya yakinligiyla bilinen guvenli bir kaynak bugun acikladi. Cihaz 4.7" ekrana sahip mevcut lumia serisinden cok daha fazla batarya suresi de varmis. Ve sıkı durun cihazlarin rusya fiyatlari 4.7"lik nokia Phi 935$ digerleri 780 ve 650$ fiyatlandirilacakmis.

Bu Dolari Euro'Ya Cevirirsek Yaklasik Maximum 500 Yada 550€ Yapiyor .. Ve Buda Bu Telefonu Benimde Alabilecegim Anlamina Geliyorrr![]()