Nokia'nin wp8 serisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'nin wp8 serisi

nokianin wp8 serisi gelen bilgilerden sonra netleşmeye başladi. İlk olarak nokiaphi 4.65" hd ekran,nfc,dual core işlemci gibi ozelliklerle geliyor. Diger iki cihazin ismiyle ilgili bir bilgi bulunmasa da 4.3" ve 4.0" ekran boyutlariyla gelicekleri gorunuyor.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hayırlısı be hünkarım.:D

- - - Eklendi - - -

En sağdakinde bb10 izleri var...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ortadakinde güzel donanım olursa kaçırmam :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
uc farkli boyutta muhtemelen uc segment icin de cihazlar hazirlanmiş.

otostopçu

otostopçu

Üye
ortadahi nexusu andırıyo :S

15097

15097

Üye
En sağaki bb 10'u çok andrıyor gerçekten.Ama bence böyle olmaz gibime geliyor :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
en baştaki 4 çekirdek olmazsa iphone alırım daha iyi. İ..ler yine ilk lumia serisi gibi yaparsa alınmaz. İlk seri yazılım olarak geride bırakıldı by 2.seride donanımı düşük tutarlarsa hem gerçek bi bomba olmaz, hem satılmaz, hem de wp9 çıkarsa yakında (sanmam ama) onu bahane ederler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
wp9 yakında çıksa da çekirdek değişmeyeceğinden güncelleme sorunu olmaz,ben dört çekirdek cihaz beklemiyorum ilk etapta çift çekirdrk cihazlar geleceği bilniyorzaten

aleranol

aleranol

Üye
wp9 yakında çıksa da çekirdek değişmeyeceğinden güncelleme sorunu olmaz,ben dört çekirdek cihaz beklemiyorum ilk etapta çift çekirdrk cihazlar geleceği bilniyorzaten

eğer öyle olursa ben nokianın :@ Ama o kadar bomba momba dediler reklam yaptılar bide note a sataştılar eğer bomba 4 çekirdek olmazsa note 2 çıkınca nokia tükürdüğüni yalar. Bence strateji bu kadar basit olamaz.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

eğer öyle olursa ben nokianın :@ Ama o kadar bomba momba dediler reklam yaptılar bide note a sataştılar eğer bomba 4 çekirdek olmazsa note 2 çıkınca nokia tükürdüğüni yalar. Bence strateji bu kadar basit olamaz.

çift çekirdek wp8 de çok çok hızlı çalışır. Şöyle ki lumia 900 tek çekirdek ile 4 çekirdekli samsung galaxy s3 ile yarışabiliyorsa...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
sizin icin onemli olan donanim mi performans mi. Cift cekirdek bir işlemci ve 1gb ram ile piyasadaki populer cihazlardan daha yuksek performans veren ve bu arada hiz ve stabilligini kaybetmeden kullanim kolayligi veren bir wp8nokia yilbaşindan itibaren piyasadaki butun dengeleri degiştirir buna emin olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar resimdeki sari renkli cihazi kullanan nokia'ya yakinligiyla bilinen guvenli bir kaynak bugun acikladi. Cihaz 4.7" ekrana sahip mevcut lumia serisinden cok daha fazla batarya suresi de varmis. Ve sıkı durun cihazlarin rusya fiyatlari 4.7"lik nokia Phi 935$ digerleri 780 ve 650$ fiyatlandirilacakmis.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Lumia900 e gore daha ince ve hafifmis :aha:

fLuke!

fLuke!

Üye
4G Detected.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
5eylulde tanitilip ekim ayinda marketlerdeki yerini alicakmis cihazlar.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Evet arkadaslar resimdeki sari renkli cihazi kullanan nokia'ya yakinligiyla bilinen guvenli bir kaynak bugun acikladi. Cihaz 4.7" ekrana sahip mevcut lumia serisinden cok daha fazla batarya suresi de varmis. Ve sıkı durun cihazlarin rusya fiyatlari 4.7"lik nokia Phi 935$ digerleri 780 ve 650$ fiyatlandirilacakmis.

Bu Dolari Euro'Ya Cevirirsek Yaklasik Maximum 500 Yada 550€ Yapiyor .. Ve Buda Bu Telefonu Benimde Alabilecegim Anlamina Geliyorrr :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bu Dolari Euro'Ya Cevirirsek Yaklasik Maximum 500 Yada 550€ Yapiyor .. Ve Buda Bu Telefonu Benimde Alabilecegim Anlamina Geliyorrr :)

TL'ye çevirirsek hiçbirimiz alamayız orası kesin (+ malum vergiler) :d:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yok Ya Amerika'Dan Alirsinizz ..:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi fiyatlar biraz yüksek mi sanki ne :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt