Nokianın Türkiye sitesinde telefon sistemi Anna :s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın Türkiye sitesinde telefon sistemi Anna :s
arkadaşlar malum uzun bir zamandır bu güncellemeyi bekliyoruz ve ben aslında artık kim ne derse desin gelmeden inanmıycam bu güncellemenin varlığına. yok destek hattını aramışlar yok bilmem ne artık hiçbirine inanmıyorum çünkü doğru olsa şimdiye gelmişti. herneyse konumuz aslında Nokia Türkiye sitesi, telefonumun özelliklerine baktığımda heryerde anna ile ilgili birşeyler görüyorum bu güncelleme habercisi olabilir bence ne zman güncellediler siteyi bilmiyorum ama bilgisi olan arkadaşlara soruyorum birazda aslında bu ne anlama geliyor acaba ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
konu Kilit

aydnzara

Üye
Türkiye sitesi derken link yok mu?

Emre-45

Emre-45

Üye
kardesim guncellemeye inanmiyorum diyosun biz yukledik kulladndik ve ben suan belle kullaniyorum telefonumda

aydnzara

Üye
belleden memnun musun kardeş bende yükleyeyim mi?

bozkurt955

bozkurt955

Üye
belleyi nereden indirdiniz link varmı c6 01

mustimix41

mustimix41

Üye
Navifirm de var ama cok hatası var diyorlar resmi degilde sızıntı oldugu icin

NAVİ de yok arkadasım yanlıs bilgi forumda sızıntı dosyaları mevcut kullanmak isteyenler için...naviden anna yuklenebiliyor ama türkiye için suan cıkmıs deil.ayrıca n8 haricinde belle yukleyip deneyen warmı bilmiyorum ama n8 lerde kullanılabiliyor belle...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
NAVİ de yok arkadasım yanlıs bilgi forumda sızıntı dosyaları mevcut kullanmak isteyenler için...naviden anna yuklenebiliyor ama türkiye için suan cıkmıs deil.ayrıca n8 haricinde belle yukleyip deneyen warmı bilmiyorum ama n8 lerde kullanılabiliyor belle...
ben 4 gun oldu kullaniyorum belle ve suan hic sorun yok tabiki suan cok hack surumu var ama ben en son biryerden buldum cillop gibi adam acayip ugrasmis
210 mb c hafizasi yapmis vede hekli.hatta son uyku ekrani bile icine gommus adam anliycaniz super benim icin isteyen varsa link veririm.skype haric herseyde calisiyor onuda kuruyor fakat internete baglanica zaman kapaniyor.
bakin link burda:http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/n8-belle-v2-540367.html#post3813985

serinaga

serinaga

Üye
YAW bu konu kapatılmamış mıydı ??? :aha:
Baktım NOKIA sitesine, evet anna görselleri var artık ...

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
evet bende nokia sitesinden bahsediyorum zaten amacım bilgi almaktı sadece :s

Larismus

Larismus

Üye
adam belleyi kullanıyorum diyor sen ise annaya inanmıyorum diyorsun

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
inanmamaktan kastım varolduğuna inanmamak değil zaten :s elimde değil güncellemenin gelceğine de inanmıyorum onca şeyden sonra olay bu . ne zman gelirse o zman tamam derim

exalted55

exalted55

Üye
Arkadaşlar kurun delight bella symbian neymiş anlayın. Androidi kıskandırdı bütün arkadaşlarıma. Telefonun zaten yapmadığı yoktu artık kusursuzluğun tadı çıkıyor. Bu konuda da herkesle tartışmaya açığım. Gözle görebildiğim tek eksik 1Ghz işlemci gerisi ise yıllarca kullanılabilecek kusursuz bir telefon. Başka da söyleyecek söz yok bence.

SilentOne

SilentOne

Üye
war ama bize yok işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt