nokia'nın son fiyaskosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
nokia'nın son fiyaskosu
Nokia 600 daha piyasaya çıkmadan öldü.

Symbian'dan Meego'ya oradan da Windows Phone 7'ye geçen Nokia'nın son fiyaskosu...

Symbian'ın başarısızlık tarihine bir telefon daha eklendi. Nokia'nın yeni uygun fiyatlı müzik telefonu olarak tanıttığı 600 modeli henüz piyasaya çıkmadan tarihin tozlu sayfalarındaki yerini aldı. Zira firma, Belle işletim sistemi yüklü ve Ağustos ayında tanıttığı telefonla ilgili bütün sayfaları web sitesinden kaldırdı.
Facebook fan sayfasında takipçilerini durumdan haberdar eden Finlandiyalı üretici, müşterileri üzerinde büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu. Nokia telefonu neden iptal ettiğine dair herhangi bir açıklama da yapmadı.
Öte yandan Windows Phone 7'li Lumia modellerinin çok yakında aramızda olacağını düşündüğümüzde bu iptal kararının pek de tesadüf olduğunu söyleyemeyiz.

KAYNAK: veteknoloji.com

anılbaran

anılbaran

Üye
600 piyasa ya cıksaydı daha mı iyi olcaktı? elbette olmucaktı sorunları olacaktı ve kullanıcılar memmun olmucaktı demekki o yüzden bencw iyi yapmış ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
603 çıktı onun yerine direk chip den almışın başlığıda ama chip daha cihaz özelliklerini doğru dürüst yazamıyor ve anılbaran a katılıyorum elbet bir sorunu vardır misal N9 da da sorun vardı tanıtılmadan önce yani operatörler kabul etmemiş aynı olay 600 de de var sanırım nokia kaynankları öyle söylüyor yani

pRime.

pRime.

Üye
Bu arada 603, 690 liradan giriş yaptı. (hepsiburada)

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
direk chip den almışın başlığıda ama chip daha cihaz özelliklerini doğru dürüst yazamıyor i
haberı aldıgım sıteyı ve linkini paylaştım chip ten değil
hıcbır sekıldede benım yorumum yok sadece haberı paylaştım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Veteknoloji.com yazılarını chipten alıntı yapiyor bu arada.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
nokia 500 çıkmadı mı ya ?

buket2

buket2

Üye
nokia ios ve android arasında sıkıştı... eğer hala aynı kafa yapısı ile devam ederse yakında batar... hadi bakalım bekliyoruz nasıl bir telefon yapacak?

Ocean258

Ocean258

Üye
Yazık ya düştükleri hallere bak.. İyice şaşırdılar vallahi.. Ben windows phone'da tutmazsa ne yapacaklar cok merak edıyorum..

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
nokia ios ve android arasında sıkıştı... eğer hala aynı kafa yapısı ile devam ederse yakında batar... hadi bakalım bekliyoruz nasıl bir telefon yapacak?
batmazlar bence nokıa nokıa dır alt segmentte 1 numaralar sıkıntı yasadıkları yer akıllı telefonlar
wındowsphone de dıkıs tutturursa yukselıse gecer uygulama sayısı cok onemlı sanbyandan daha ıyı bır sıstem wındıwsphone
ama cok acemıce cırpınısları var lansmanda ve sonrakı yaşananlarda
hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt