Nokianın Orjinal Sözlüğü Tam 15 Dil

Konu Sahibi
Nokianın Orjinal Sözlüğü Tam 15 Dil

Arkadaslar nokianin orjinal sözlügüdür.

kelime dagarcigi cok genistir.

kelimenin sesli telaffuzu mevcuttur.

ayrica siz daha kelimeyi tamamlamadan yazmak istediginiz kelimeyi bulur

Ekli dosyalar

Tepkiler: akif42, olcee, GitarN ve 151 diğerleri

cemee61

Üye
Türkce-ingilizce-almancasini kullaniyorum. gercekten kelime dagarcigi cok genis. ingilizce sozluk bulmak cok zor olmuyor ama diger diller icin bicilmis kaftan. ucretsiz,pratik. ayrica bu sozlukler sesli(turkcesi pek iyi degil- almancasi fena sayilmaz). isinizi fazlasiyla gorur. almanca-turkce sozluk tavsiyesi isterseniz slovoed sozluklerini tercih ederim ama dedigim gibi bu sozluklerde isinizi hayde hayde gorecektir
paylasim icin tesekkurler...

Tepkiler: dost_17

jeki01

Üye
slm Mini N97 icin olurmu?

Aesir

Üye
Teşekkürler.

Peki türkçe bilmediğimiz kelimeleri bulabilirmiyiz mesela masa diye yazdık ve masanın bize tanımını gösteren bir program varmıdır yada bu programda böyle bir özellik var mı....

arkadaşım benim n97 de türkçe ingilizce fransızca yüklü, bir başka dil daha yükleyince
programa girdiğim zaman dillerden birini kaldırmamı istiyor. aynı anda 3 dil kullanılıyor sanırım...

ayrıca bunlar dil dosyaları, programı nasıl indirebilirim ?

önce kök dosyayı yükle diyo bu

--------------- Ekleme ---------------

temel paketi yükle diyomuşş sorry nedir bunun nedeni arkadaşım

emeklerine sevgi saygı hürmet tesekkür

umutg464

Üye
15 dili ne yapacağız ki
ben nokianın sitesinden türkçe indircektim yanlışlıkla rusça indirdim
sonra asıl indirmek istediğim almanca ile ingilizceyi indirdim ve girdiğimde dillerden birini kaldırmadan sözlüğü açmadı doğal olarak da rusçayı kaldırdım
bunda böyle bir sorun olacak mı?

aerieee

Üye
Ben de denedim üç dilden fazlasını kabul etmiyor....
Yine de teşekkürler , güzel paylaşım....

Tesekkurler N97 denedim guzel calisiyor

n73 kullanırken slovoed dictionary kullanıyordum süper kolaydı şimdi gayet çabuk yükledim ama çok zor kullanımı ama herşeyden önce binlerce kere teşekkürler