Nokianın Hangi Modellerinde Sensör Var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CS BETA

CS BETA

Üye
accelerometre'yi bilmiyorum.Hem ekranı dönüyor hemde yön tuşlarında elimi saat yönünde gezdirince seçeneklerde aşağı doğru iniyor saat tersi gezdirince de yukarı çıkıyor. bu da bi sensör :)

N79 kalite telefon bence :oke:

N79 DA

Dokunmaya duyarlı Navi wheel
Hızölçer sensörü (auto-rotate)
war Dokunmaya Duyarlı Nvi Wheel (ayarlardan navi wheeli etkin kıl ve joyick e hafif ce elini gezdir üstünde sola-saga hareket eder secim yönün öyle bisey iste

Q+ing

Q+ing

Üye
n79 da var...ve ayrıca ''sadece otomatik ekran çevirme'' değil,diğer uygulamalarıda destekliyor...

tolgakutukcu

Üye
5730 XM De Var (:

CS BETA

CS BETA

Üye
N86 da warrr

• Parlaklık kontrolü
  • Yönelim sensörü
  • Ortam ışığı detektörü
die genel bi bilgi war nokia.com.tr de

jeki01

jeki01

Üye
selam N79 da var. sensör cok işime arıyor. su terazisi programı indirdim çalışıyor.

lülüü

Üye
n78 de varmı aekadaşlar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
5800 da 3 adet sensör var :)))

1- si accelerometre denen olay
2-cisi ışık sensörü
3- yakınlık uzaklık sensörü ( aramalarda telefonu ters çevirince sessize alıyo örnek.)

selcuk766

Üye
aLσηє;1459083' Alıntı:
ne sensör ne ben söliyeyim:D yok galiba n79

Kardeş n79 da sensörün kralı var bizzat ben kullanıyorum. Sensörlü 3 adet oyun var. gelen aramalarda telefonu ters çevirince sesini kısıyor ve alarm ertelemelerde çok işe yarıyor telefonu ters çevirdiğin
an alarm 5 dk daha erteliyor. :oke:

jeki01

jeki01

Üye
Kardeş n79 da sensörün kralı var bizzat ben kullanıyorum. Sensörlü 3 adet oyun var. gelen aramalarda telefonu ters çevirince sesini kısıyor ve alarm ertelemelerde çok işe yarıyor telefonu ters çevirdiğin
an alarm 5 dk daha erteliyor. :oke:
3 adet oyunlar hangisi ?

ash54

ash54

Üye
ya arkadaşları yanlış bilgilendirmeyin n73 te ki ışık sensörü ekranı tamamen kapatıp batarya tüketimini kesiyor onun dışında 5800 da ışık sensörü,ekran döndürme (ivme ölçer) ve de hareket sensörü (yakınlaştırma) gibi 3 tane sensör var onun dışında n95 sonra çıkanlarda var (n96,n97,5230,e71,e72,6710,n8,x6,c6 vs.)

americanboy

americanboy

Üye
5230 5530 5800 x6 n78 n79 n95 n96 n97 5235

nokia n8

Üye
n8 de var sensör diğerleri sensörlü değil.yani en azından senin sorduğun anlamda

ümit256

Üye
nokia 6720 classic de var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt