Nokia'nın bu modelini sakın almayın

Sponsorlu Bağlantılar

huseyin61

huseyin61

Üye
nedim walla bun cinlilerden korkulur:)

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
ben korkar oldum...

kese

kese

Üye
artık kaliteli ürün bulamıyacaz..?

erdi92

erdi92

Üye
Hiç şaşırmadım admlar eyfel kulesini bile yaptılar

kozluca21

kozluca21

Üye
geçenlerde bir adet sahte n99 i gördüm televizyon radyo 2 mp kamera haf. kartı makinada yok yok ama arkadaş sana diyorum çekik gözlü salak millet enayi mi herkes o telefonun nokia ya ait olmadığını anlayacaktır hayır güzel telefon yapmışsın neden başka bi isim kullanmıyosun aklım almıyo dogrusu, akla bak n96 8 mp n99i 2mp uyarı için saol dostum..

chataq

Üye
arkadaşlar ben geçen hafta Nokia N72 çift hatlı bir telefom aldım telefondan memnunum ama bugün bazı şeyler duydum diğer telefonlara göre daha fazla radyasyon yayırmuş ve telefonun 1 sene içinde kanser etme tehlikesi varmış bana bu konuda yardımcı ola bilirmisiniz?

mustafa993

Üye
Bu telefonda tv var mı (6688)

kozluca21

kozluca21

Üye

6688

--------------- Ekleme ---------------

6688 denilen edevatta ben yok diye biliyorum nokLa cı arkadaşlar onu N99i ye koymayı uygun görmüşler adamlar sadece sahtecilikle kalmıyorlar yani satış stratejileri bilem var

delimakina

Üye
yapsınlar bence okadar seriler ki (nokia şirketi) bi bakıosunuz n80 i çıakrmışlar ertesi gün n90 3 ay içinde mesela n1000 çıkıyor siz n80'i aldınız 1000ytl'ye şimdi 250ytlye alıcı yok hiç sevmiyorum telefon piyasasını hayatımda bi kere aldım 1000ytl üstü içimde kalmasın diye 6630 ilk çıktığı günden beri telefonum aynı salak bi markaya okadar para veremem artık

MicRoP

MicRoP

Üye
Ben N99i Aldım Telefonda Tv özelligi Bile Var Gerçek Telavizyongibi Anteni Var O Anteni Kalem Olarakda Kullanılıyo Dokun Matik Yani Bence I Yaptı Bölebi Telefonu Nokya çıkarsa 2 Binden Aşşa Satılmazdı çinlileri Yatıgı 250 Ytl Nokiada Hava Alsın Bugünekadar Bizden Kazandına Saysın

gcrt

Üye
bu çinliler birde insan üretselerolacak

yusufucan

yusufucan

Üye
yav zaten Nokia'nın orjinal Sitesinde Yoksa Çin Malıdır.Bilgi için Tşkler

esmerçömez

Üye
nerdeyse tüm nokia modellerinin sahtesini yapmışlar ufacık boylarıyla

_KadirşinaS_

Üye
Ya cihazı merak ettim ama resimler görünmüyor.

Bozmuro

Bozmuro

Üye
arkadaşlar sakın bu telefonları almayın!!! ben aldım bin pişman oldum. başkalarının canı yanmasın

--------------- Ekleme ---------------

n99i

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
saol bilgi için

cs1453

cs1453

Üye
arkadaşlar aslında bu nokia değil NOKLA ama L küçük yapınca NOKlA oluyor gidin bakın n99 veya n101 e
çin malını nasıl anlarız???
Çinliler paketlemeye para vermemek için her cihazlarının arka altına cihazın özeliğini yazarlar
böylece bizde çin malı olduğunu anları.(nokta,nokla,nokia) :D

eren6523

eren6523

Üye
illaki çin malıdır yani

DOGUS59

Üye
Nokia telefonu aldığınız zaman hemen-----*#0000# yazın. gercek nokia ise hemen modelini,imalar tarihini yazar...Bunu mutlaka yazın sahteçilik kubanı olmayın sevgiler

XXPOXX

XXPOXX

Üye
Bu çinileri hiç sevmem ne kadar adi bi milelet

Üst Alt