>Pessimistic.
Üye
belesmarketşimdi nokiacılar gelip kafanı bulandîracaklar.Ama optimusu kullanan hemen hemen herkes memnun
Ben Değilim Çünkü Elimdeki Makine'nin CPU su Kasıyor
optimusun 0 ı ne kadar bilmem ama symbiandan vazgeçmekle iyi ettin
808 mi? Bi bakıyım hemen.İlk defa duydum.
cocuk 3 ay once 900liraya almis indirimden almis 1ghz islemci ile 4"ekranini sevdim bayada hizli ve 1santimden ince 109gr ve internet uzerinden butun sitelerin videolarini izliyor ve sunuda sevdim n8de kendi tarayicisindan yasak sitelere girmiyordu bunda giriyor yasak sitelerde yasak vidyolar izliyom
cocuk 3 ay once 900liraya almis indirimden almis 1ghz islemci ile 4"ekranini sevdim bayada hizli ve 1santimden ince 109gr ve internet uzerinden butun sitelerin videolarini izliyor ve sunuda sevdim n8de kendi tarayicisindan yasak sitelere girmiyordu bunda giriyor yasak sitelerde yasak vidyolar izliyom
Niye şaşırdın kardeşim? Ben herkese bu saatten sonra symbian cihaz almayın diyorum birtek 808 alınabilir..
gercek 41mp degilmis o kamerasi 12mp icerisinde bir program var onun piksellerini sanal ortamda carpiyor o sekilde yani n8dede 12mp ama 9mpde daha iyi cekiyordu
ek
cunku n8de normalde 8mp ama sanal piksellerle 12mp oluyordu ama nokia bu isi. iyi yapiyor baskiya fark yansiyordu
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-808in-ortaya-cikisiyla-ilgili-cok-guzel-bir-video-648946.html
izle kardeşim anlarsın teknolojiyi 12 mp değil 38 mp
Bence optimus süper bir cihaz..Sen kazıklamışsın bence adamı.Gerçekten N8 den daha iyi ... Tabii ki ihtiyaçlarını N8 den daha iyi karşılıyorsa çok daha iyidir abim
chip teki haberlere bakarsan ne kadar nokia düşmanı görürsünbenim sana attığım linkteki videoyu izle 808 in tasarım ve yapım videosu ve 808 ile çekilmiş Nokia tarafından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?