Nokia'dan rekor zarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap

benimcin dogru buki nokia batdi byeee!

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sonra da ben agresif oluyorum.. Bildiğini yap arkadaşım Türkçe konuşmayan insana laf anlatamam battıysa batsın hadi byeeee

Mayk29

Üye
dedik dedik inanmadınız bak ne oldu şimdi

NaganoTR

Üye
Çok normal Android varken Symbian' a ne gerek var.

klongs

Üye
değişmeyen tek şey değişimdir demiş taa 2500 yıl önce hereoklitos ilk başta telefonlar sadece konuşmak içindi sonra sms geldi sonra işletim sistemi geldi sonra uygulamalar geldi vs. telefonlar değişmeye başladı ama nokia değişime ayak uyduramadı ben ne üretsem satarım mantığıyla hareket etti ve hep zarar etti şimdi yeni yeni değişime ayak uydurmaya çalışıyor ama geç kaldı ha batar mı lumialar tutarsa batmaz ama eski günlerine döner mi bence zor

ben azeriyim! Turkce azdan coktdan biliyorsam bu benim turk halkina olan sevgimdendir! Bilesin bunu!
Kardeşim bizler de sizleri seviyoruz bunda şüpheniz olmasın. Ama şu gereksiz yorumlarla bir birinizi üzmeye son verin artık. Kardeşçe yorumlar yazalım inatlaşmak bir şey değiştirmez.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi vallahi de billahi de ben azeri olduğunu bilmiyordum.. Ben gençler gibi cins yazıyo sandım ondan öyle dedim.. Kardeşim herkesin önünde özür dilerim mobilden giriyorum görmedim memleket falan.. Azerileri ben de çok severim bir ay bakü de kalmıştım küçükken.. Neyse kusura bakma ben bilerek öyle yazıyorsun sandım.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap

tamam kardesim sende kusuruma bakma. Bende yanlis yaptim ve ozur dilerim... Bizler 1millet 2 devletiz arkadaslar.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eyvallah kardeşim sağolasın.. Kardeş kavgasına gerek yok

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Gökçen abi eline sağlık beya ! Cuk oturdu

Tepkiler: OttomaN TigeR

klongs

Üye
finlandiya markası için türk-azeri birbirine girdi hep amerikanın oyunları bunlar

Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...