Tr_SERGEN
Üye
arkadaşım ben senin düşüncene laf etmedim düşünceni çocukca dile getiriyorsun. Nokia battı byee bu nedir ya ? Burası bir forum evet ama saygı beklerken saygı göstermiyorsun o nasıl olcak? Nokia babamın şirketi değil isterse 3kere batsın benim derdim doğru düzgünce konuşulsun şurda
sonra da ben agresif oluyorum.. Bildiğini yap arkadaşım Türkçe konuşmayan insana laf anlatamam battıysa batsın hadi byeeee
sonra da ben agresif oluyorum.. Bildiğini yap arkadaşım Türkçe konuşmayan insana laf anlatamam battıysa batsın hadi byeeee
Kardeşim bizler de sizleri seviyoruz bunda şüpheniz olmasın. Ama şu gereksiz yorumlarla bir birinizi üzmeye son verin artık. Kardeşçe yorumlar yazalım inatlaşmak bir şey değiştirmez.ben azeriyim! Turkce azdan coktdan biliyorsam bu benim turk halkina olan sevgimdendir! Bilesin bunu!
Kardeşim bizler de sizleri seviyoruz bunda şüpheniz olmasın. Ama şu gereksiz yorumlarla bir birinizi üzmeye son verin artık. Kardeşçe yorumlar yazalım inatlaşmak bir şey değiştirmez.
abi vallahi de billahi de ben azeri olduğunu bilmiyordum.. Ben gençler gibi cins yazıyo sandım ondan öyle dedim.. Kardeşim herkesin önünde özür dilerim mobilden giriyorum görmedim memleket falan.. Azerileri ben de çok severim bir ay bakü de kalmıştım küçükken.. Neyse kusura bakma ben bilerek öyle yazıyorsun sandım.
tamam kardesim sende kusuruma bakma. Bende yanlis yaptim ve ozur dilerim... Bizler 1millet 2 devletiz arkadaslar.
Eyvallah kardeşim sağolasın.. Kardeş kavgasına gerek yok
Rica ederim kardeşler...Gökçen abi eline sağlık beya ! Cuk oturdu
Yok artık, buraya da mı el attılarfinlandiya markası için türk-azeri birbirine girdi hep amerikanın oyunları bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?