papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
nerde aslında bu lumia serisine megoo kurula bilse yani nokia desteklese çok güzel olurdu denemek isterdimMegoooo mu yoksa
haberim var ondan ancak telefonu alıp deneme yapmak lazım şuan telefon çıkardılarmı tam olarak bilmiyorum ancak oda güzel bir sistem aslında ben n900 hayranıydım bir arameego işi bitti. ayrılan mühendisler meego'yu tekrar ele alıp jolla OS diye bişey çıkarmışlar ama nokia ile ilgisi yok.
haberim var ondan ancak telefonu alıp deneme yapmak lazım şuan telefon çıkardılarmı tam olarak bilmiyorum ancak oda güzel bir sistem aslında ben n900 hayranıydım bir ara
ben baya bir araştırmıştım onu kafayı taktım alıcaktım bir ara baktım n8 falan çıktı o aralar ben düşünürken sonrada ne olduysa vazgeçtik kısmet lumia mış buda güzel ama hala verseler n900 denemek isterim çünkü araştırdıgım zamanlarda telefonda açılamyan her hangibir desetlenmeyen bir şey yoktu diye biliyorum birde o kullanılan ram cpu göstergesi bile yeter içimden almak geliyor aklıma getirdiiniz yine ya2 yıldan fazla kullandım n900ü sadece şunu söylemek istiyorum nokianın ölü olduğu yıllarda bile hâlâ istese neler yapabileceğini gösteren harika bir cep telefonu idi..
Ali bey, bu başlıkları açmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca Nokia'nın arayüz değiştirmesi ihtimali epey bir heyecan yaptırdı bendebiraz araştırdım da bu N Project'in hakkında bazı tahminler var. Birincisi daha önceden de benim yaptığım bir haberde değindiğim NPhone, ikincisi NOS(bunu birazdan açıklarım) üçüncüsü de wp Lumialar için yepyeni bir arayuz. (Nokia'nın wp'de arayuz değiştirme yetkisi vardı)Sanırım o yetki dahilinde bir çalışma yapılmış.
Bir iki ay önce Nokia laboratuarlarında bir cihaz denenmiş. Cihazda NOS adında bir arayuz kullanılmış. Bu arayuzun Android üzerinde mi yoksa yeni bir işletim sistemi üzerinde mi kullanıldığı bilinmiyor. Fakat bu proje her ne ise 2016 yılından önce hayata geçmesi biraz zor görünüyormuş. Proje ilgili yapılan bir yorum ise şaşırtıcı: Nokia fanlarını çıldırtacak bir proje
ben soyluyorum ya yetmez midedikleriniz aşırı ilgimi çekti.acaba bir kaynak varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?