Nokia’dan Lumia 925 için yeni bir reklam filmi daha geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia, Android ve iOS karşısında Windows Phone ile mücadelesini sürdürüyor. Son dönemde akıllı telefon pazarında Android işletim sistemine sahip cihazların yükselişine tanık oluyoruz. Ne iOS ne de Windows Phone 8, henüz 1080p ekran ve dört-sekiz çekirdekli işlemciye geçememişken, Android donanım açısından liderliğini sürdürüyor.

Nokia son dönemde kamera özelliği ile ön plana çıkmayı başarıyor. Akıllı telefon pazarına bakıldığında en başarılı kamera performansına Lumia serisi üst düzey modellerin ulaştığını görüyoruz. Hatta Nokia geçtiğimiz günlerde Lumia 1020 adında ki 41MP kameraya sahip akıllı telefon modelini sunarak fark yaratmıştı.

Diğer taraftan son dönemde sunduğu akıllı telefonlar arasında Lumia 925 adında ki model de vardı. Nokia‘nın geçtiğimiz Ekim ayı sonunda sunduğu Lumia 920 modelinin biraz daha gelişmiş versiyonu olan Lumia 925 kamerası ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Nokia Lumia 925‘in düşük ışıkta ki performansını konu alan yeni bir eğlenceli reklam filmini yayınladı. Bu reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.

[video=youtube;U0CoeZ87v-0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U0CoeZ87v-0&t=0[/video]

ÖEY

ÖEY

Üye
Çok komik bir reklam olmuş yahu, çok beğendim :D:D Nokia ve MS reklam yapmasını biliyor ama sadece reklam :hih: :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: galiba gene reklamda nokia ve microsoft apple'a taş atmışlar galiba :kop::d:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Dün gece yeni gelen Youtube uygulamasıyla izledim guldum baya ya :D Baya satasıyor bakalım bunun sonu nolcak

Murat Alper

Murat Alper

Üye
adam elmanın yarısını yiyor yarısını da lumia 925 le poz çekinerek veriyor appledan çok az bi ısırık var ya adam elmanın bi yarısını yemiş ya resmen gerisiylede taş atıyor sanki :kop2::kop2::haha:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Haber çok güzel iyi bir paylaşım olmuş teşekkür ederiz :)

Topal Pire

Topal Pire

Üye
"Ne iOS ne de Windows Phone 8, henüz 1080p ekran ve dört-sekiz çekirdekli işlemciye geçememişken" değil de geçmemişken desen daha iyi olurdu.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
adam elmanın yarısını yiyor yarısını da lumia 925 le poz çekinerek veriyor appledan çok az bi ısırık var ya adam elmanın bi yarısını yemiş ya resmen gerisiylede taş atıyor sanki :kop2::kop2::haha:

Orada Lumia925 yok ki Murat? :hmmm Sadece düşük ışıktaki kötü performansı için apple'a sataşmış. Fotoğraf çekmeye çalışan kişinin elindeki iphone4s :oke:

Murat Alper

Murat Alper

Üye

Orada Lumia925 yok ki Murat? :hmmm Sadece düşük ışıktaki kötü performansı için apple'a sataşmış. Fotoğraf çekmeye çalışan kişinin elindeki iphone4s :oke:

abi kusura bakma :mahcup: adamın elinde iphone 4s olduğunu farketmemişim ama apple'a sataşdığınıda anladım yani :kıskıs:

ama abi apple'cılar da alınmasında nokia'nın netliğinin 1 cm yanından bile geçemezler kamera konusunda haksızmıyım :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
SonyXperia

SonyXperia

Üye
abi kusura bakma :mahcup: adamın elinde iphone 4s olduğunu farketmemişim ama apple'a sataşdığınıda anladım yani :kıskıs:

ama abi apple'cılar da alınmasında nokia'nın netliğinin 1 cm yanından bile geçemezler kamera konusunda haksızmıyım :)

Apple kullananların %80 i neredeyse bunu kabul ediyor. Ama şunu da unutmamak lazım ki ios wp dan daha gelişmiş oturmuş ve daha kullanışlı bir sistem tabi şimdilik :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Apple kullananların %80 i neredeyse bunu kabul ediyor. Ama şunu da unutmamak lazım ki ios wp dan daha gelişmiş oturmuş ve daha kullanışlı bir sistem tabi şimdilik :)

tabii dediklerinde haklısın :) iosun wpden gelişmiş bir sistem olduğunu kabul etmek iosun kökü 10 sene öncesine dayanıyor windows phone 1.5 - 2 yıllık bir sistem gelişmeside biraz uzun zamanı alacak windows phone önümüzdeki senelerde alacağı güncellemerle ve markete yapılan destekle iosla yarışabilecek düzeye biraz daha olsun yaklaşabilecek ama ios'u yakalaması ne zaman kaç zaman alabilir bu taabiki bir soru işareti olarak herkes bu cevabın yanıtını arıyor microsofttan bunuda zaman gösterecek

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ha Ha Bak Bu Güzeldi :D

Türe

Türe

Üye
tabii dediklerinde haklısın :) iosun wpden gelişmiş bir sistem olduğunu kabul etmek iosun kökü 10 sene öncesine dayanıyor windows phone 1.5 - 2 yıllık bir sistem gelişmeside biraz uzun zamanı alacak windows phone önümüzdeki senelerde alacağı güncellemerle ve markete yapılan destekle iosla yarışabilecek düzeye biraz daha olsun yaklaşabilecek ama ios'u yakalaması ne zaman kaç zaman alabilir bu taabiki bir soru işareti olarak herkes bu cevabın yanıtını arıyor microsofttan bunuda zaman gösterecek

10 sene mi :hmmm 2007'de çıktı. Yani 7 yıl ortalama.

MS ise Apple'dan çok daha köklü bir firma. Lakin bunu telefon piyasasında görmek mümkün olamıyor. WP8 yeni çekirdek kullansa bile wp geçmişine bakarsak 4 yıllık gibi bir mazi var. Umarım yazılım konusunda da kamera kadar gelişme olur.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

MS ise Apple'dan çok daha köklü bir firma. Lakin bunu telefon piyasasında görmek mümkün olamıyor. WP8 yeni çekirdek kullansa bile wp geçmişine bakarsak 4 yıllık gibi bir mazi var. Umarım yazılım konusunda da kamera kadar gelişme olur.

pardon kusura bakma hocam karışrtırmışım her insan hata yapabilir mutlaka ben ortalama bi rakam olarak söledim çok pardon :) :utan

- - - Eklendi - - -

aslında iosun hangi kamera yazılım ve lens firması ile çalıştığını bilmiyorum ama nokia gibi carl zeiss gibi fotoğrafçılıkta iyi bir marka ondan kullansaydı nokia ile yarışabilirdi haksızmıyım :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hadi Hayırlısı :D

- - - Eklendi - - -

Daha 925 türkiyeye bile gelmeden 1020 cıktı bana sorarsanız nokia ile apple kamera konusunda savaşmamalı kazanan ve kazanması beklenen belli NOKİA ama nokia uygulamada applenin eline su bile dökemez o garanti :good:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Estağfurullah ne kusuru.

Alınmazlar alınmazlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
BelaMonte

BelaMonte

Üye
yaw bende diyorum bu apple kullanıcıları windows phone yi neden bu kadar kıskanıyor ve kötülüyor. demekki bu reklam filmlerinden etkileniyorlarmış. Ama böyle devam :good:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
durmak yok nokiayı kötülemeyi slogan etmişler adamlar kendine

PureFood

PureFood

Üye
elemanın tişörtü de robot :naughty:

Üst Alt