ANIL
Admin
Nokia’dan Lumia 925 için yeni bir reklam filmi daha geldi
Nokia, Android ve iOS karşısında Windows Phone ile mücadelesini sürdürüyor. Son dönemde akıllı telefon pazarında Android işletim sistemine sahip cihazların yükselişine tanık oluyoruz. Ne iOS ne de Windows Phone 8, henüz 1080p ekran ve dört-sekiz çekirdekli işlemciye geçememişken, Android donanım açısından liderliğini sürdürüyor.
Nokia son dönemde kamera özelliği ile ön plana çıkmayı başarıyor. Akıllı telefon pazarına bakıldığında en başarılı kamera performansına Lumia serisi üst düzey modellerin ulaştığını görüyoruz. Hatta Nokia geçtiğimiz günlerde Lumia 1020 adında ki 41MP kameraya sahip akıllı telefon modelini sunarak fark yaratmıştı.
Diğer taraftan son dönemde sunduğu akıllı telefonlar arasında Lumia 925 adında ki model de vardı. Nokia‘nın geçtiğimiz Ekim ayı sonunda sunduğu Lumia 920 modelinin biraz daha gelişmiş versiyonu olan Lumia 925 kamerası ile dikkatleri üzerine çekiyor.
Nokia Lumia 925‘in düşük ışıkta ki performansını konu alan yeni bir eğlenceli reklam filmini yayınladı. Bu reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.
Diğer taraftan son dönemde sunduğu akıllı telefonlar arasında Lumia 925 adında ki model de vardı. Nokia‘nın geçtiğimiz Ekim ayı sonunda sunduğu Lumia 920 modelinin biraz daha gelişmiş versiyonu olan Lumia 925 kamerası ile dikkatleri üzerine çekiyor.
Nokia Lumia 925‘in düşük ışıkta ki performansını konu alan yeni bir eğlenceli reklam filmini yayınladı. Bu reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.
[video=youtube;U0CoeZ87v-0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U0CoeZ87v-0&t=0[/video]
Nokia’dan Lumia 925 için yeni bir reklam filmi daha geldi

katılıyorum.
galiba gene reklamda nokia ve microsoft apple'a taş atmışlar galiba 

Sadece düşük ışıktaki kötü performansı için apple'a sataşmış. Fotoğraf çekmeye çalışan kişinin elindeki iphone4s
adamın elinde iphone 4s olduğunu farketmemişim ama apple'a sataşdığınıda anladım yani