General Mobile GM 8 için İlk Reklam Filmi Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
General Mobile GM 8 için İlk Reklam Filmi Yayınlandı!

Akıllı telefon pazarında, Google ortaklığında sunduğu Android One akıllı telefon modelleri ile ülkemizin gururu olan General Mobile, yine çok konuşulacak bir akıllı telefona imza attı ve General Mobile GM 8 modelini geçtiğimiz günlerde tanıtarak satışa sundu. Fiyat performans dengesi ile dikkat çeken General Mobile GM 8, 999 TL'den başlayan fiyat etiketi ve iki farklı bellek kombinasyonu ile birlikte geliyor.

General Mobile, akıllı telefon pazarındaki en yeni modeli GM 8 Android One’ın tanıtımı için sınırsız fotoğraf çekme temasıyla bir reklam filmi yayınladı. "Çekebildiğin Kadar" mottosuyla hayata geçen ve Google’ın en iyileriyle tasarlanan GM 8 Android One’ın reklam filminde, hafıza derdi olmadan sınırsız depolama özelliğine vurgu yapılıyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, yeni yıldızı GM 8 Android One için son yıllarda giderek artan fotoğraf tutkusunu konu alan "Çekebildiğin Kadar" temalı reklam filmini yayınladı. Yaklaşık 25 kişilik oyuncu ekibi ve toplamda 100’e yakın kişiyle, 20’ den fazla mekanda yapılan çekimler altı günde tamamlandı.

General Mobile GM 8'in ilk tanıtım videosunu aşağıda izleyebilir ve akıllı telefonla ilgili fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Üst Alt