Bende bir tek ben hepsini bitirdim sanıyordum ya la :/ çaktırmadan kazanacaktın değilmi:ok2:
cesurpolis61 Üye sasasa741' Alıntı: Bende bir tek ben hepsini bitirdim sanıyordum ya la :/ Genişletmek için tıkla ... çaktırmadan kazanacaktın değilmi
sasasa741' Alıntı: Bende bir tek ben hepsini bitirdim sanıyordum ya la :/ Genişletmek için tıkla ... çaktırmadan kazanacaktın değilmi
BelaMonte Üye cesurpolis61' Alıntı: çaktırmadan kazanacaktın değilmi Genişletmek için tıkla ... öyle düşünüyordum ama hayal oldu
cesurpolis61' Alıntı: çaktırmadan kazanacaktın değilmi Genişletmek için tıkla ... öyle düşünüyordum ama hayal oldu
ismail Üye Belki bu konum kilitlendi ama konuyu açmam işe yaramış Uygulamayı açtığımda 18 hak verdi ve tüm eksikler çıktı bu sayede Diğer Arkadaşların dediği gibi İnşAllah aramızdan birilerine çıkar
Belki bu konum kilitlendi ama konuyu açmam işe yaramış Uygulamayı açtığımda 18 hak verdi ve tüm eksikler çıktı bu sayede Diğer Arkadaşların dediği gibi İnşAllah aramızdan birilerine çıkar