Nokia'dan Kurtuldum ! Galaxy S3 Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia'dan Kurtuldum ! Galaxy S3 Aldım
Arkadaşlar o ahmak C5-03'ten kurtulup Beyaz Galaxy S3 aldım. Telefon müthişmiş !! bazı sorularım olacak bunda sessize diğer androidlerde ki gibi nasıl alabilirim ? birde sd ve apk ne oluyor ?

Arkadaşlar o ahmak C5-03'ten kurtulup Beyaz Galaxy S3 aldım. Telefon müthişmiş !! bazı sorularım olacak bunda sessize diğer androidlerde ki gibi nasıl alabilirim ? birde sd ve apk ne oluyor ?

s3 kullanmadım hiç söyliyim baştan. tercihler diye bi bölüm varsa eğer ayarlarda ordan alabilirsin. bende vidgeti var ordan düzeltiyorm.

Apk , oyun uygulama tema vs. vs. kurma dosyasıdır.

Sd , bunların datasıdır save dosyaları yani kayıt ettiğin şeyler

Tepkiler: Shorty Meeks
    Konu Sahibi
+ rep eyvallah

rica ederim birader yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. bu arada özele gel bişey dicem

Tepkiler: Shorty Meeks

PriZm

Üye
sessize almak için ses kısma tuşunu basılı tut.ilk önce titreşime geçer.bir kez daha basarsan tamamen sessize geçer.

Hayırlı Olsun.

hehe ''ahmak C5-03'' güzel olmuş + S3 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kardeşim

awdil

Üye
Son derece iyi bir seçim.Samsung bu işi gayet iyi kotarıyor.Hayırlı olsun.

Peocawe

Üye
Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin

Yazık olmuş.Bir kişiyi daha kaybettik.

newguard

Üye
bende o ahmak c5-03 den kurtulup s3 almıştım bu arada sessiz için yukarıdan indirdiğin bildirim çubuğunda ses yazan yere 2 kere basarsan sessize alabilirsin

MücahitTokgöz

şuna " Nokia dan kurtuldum ! " demek yerine Symbiandan kurtuldum desen eyvallahda böyle şeylere kıl oluyorum kardeş hepsini bi kefeye koyma .

Peocawe

Üye
şuna " Nokia dan kurtuldum ! " demek yerine Symbiandan kurtuldum desen eyvallahda böyle şeylere kıl oluyorum kardeş hepsini bi kefeye koyma .

Nokia deyince akla ilk gelen doğal olarak symbiandır. Onu kastetmek istemiştir arkadaş.

MücahitTokgöz

Nokia deyince akla ilk gelen doğal olarak symbiandır. Onu kastetmek istemiştir arkadaş.

doğrudur kardeşim bnde c5-03 kullandım gerçkten Nokia markasını hak etmiyor daha doğrusu hiçbir sv5 sürümü cihazlar haketmiyor. Bazı arkadaşlar Nokia deyince symbian3 ü geçmişler wp yi geçmişler direk sv5 cihazlar akıllarına geliyor ve öyle değerlendiriyorlar. Halbuki bu arkadaş 603,700,701 gibi bi cihazdan s3 e geçmiş olsaydı sadece uygulama yüzünden geçiyorum derdi. Umarım anlatabilmişimdir..

Peocawe

Üye

Demek istediğini gayet iyi anladım ben. Gerçi bende c5-03 den S3 gibi bir cihaza terfi etsem o sevinçle symbian yerine Nokia diyebilirdim.

newguard

Üye

evet symbian yerine nokia kullanmış olabiliriz.Çogu kişi senelerdirde nokia kullanıyor benimde nokia dışında aldığım ilk telefon s3 ama nokia bence şuan berbat durumda s^3 de öyle, lumialar belki güzel olabilir onlar hakkında hiç bir bilgim yok

Nokia diyince benim aklima hep 3310 geliyor

Tepkiler: newguard ve Peocawe

MücahitTokgöz

Demek istediğini gayet iyi anladım ben. Gerçi bende c5-03 den S3 gibi bir cihaza terfi etsem o sevinçle symbian yerine Nokia diyebilirdim.

haklısın bro

- - - Eklendi - - -

size burada s^3 cihazları savunacak değilim fakat 2.nesil cihazların tek kusuru uygulama sıkıntısı kardeşim hız konusunda kusurları yok emin ol

- - - Eklendi - - -

Nokia diyince benim aklima hep 3310 geliyor

onun yeri ayrı

Tepkiler: newguard
" eşekten indim bindim roketeee lay loy looom"

Tepkiler: Shorty Meeks ve Peocawe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...