Nokia'dan Harika Bir Video Daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sameet33

sameet33

Üye

Gerçekten çok hoş :). 920'de de çekebilir miyiz abi bu tür fotoğraflar?
önceden ProShot ile çekiliyordu geceleri 4 saniyeye al ama telefonu biyere sabitle asla kımıldatmam deme kalp atışında bile ölüyor fotoğraf :D denizin ufkunu gece 23 de çek bakalm yada gece bulutları . 808 veya 1020 de yıldızları gayet hoş bir şekilde çekebilirsin ha unutmadan: Denizi veya bulutları çekerken makroyu sonsuzluğa al

narnia16

narnia16

Üye
    Konu Sahibi
önceden ProShot ile çekiliyordu geceleri 4 saniyeye al ama telefonu biyere sabitle asla kımıldatmam deme kalp atışında bile ölüyor fotoğraf :D denizin ufkunu gece 23 de çek bakalm yada gece bulutları . 808 veya 1020 de yıldızları gayet hoş bir şekilde çekebilirsin ha unutmadan: Denizi veya bulutları çekerken makroyu sonsuzluğa al

İzmir'e döndüğümde deneyeceğim bu deniz işini. Bilgi için teşekkürler :)

gkcll

gkcll

Üye
:tşk:inanılmaz

sekajmer

sekajmer

Üye
Ya ben niye 920 almadım akıl yok ki arkadaş her Pro camı gördüğümde böyle pişman oluyorum

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Pro camera da estantene hızını 2s gibi Bi değere alın bu tur fotolar çekilebilirsiniz :oke:
bu enstantene ayarı değeri dediğiniz üstteki sembollerden sağdan ikinci sembol oluyor di mi? 1/16000 den başlayıp 4s'ye kadar ayarlanıyor. değeri küçük tuttukça resim karanlık, değeri yüksek tuttukça resim parlak, hatta pasparlak oluyor. 2sn yapsam pasparlak bi resim çıkıyo genelde, acaba dediğiniz gibi bunun nedeni sabitlemediğimiz için mi? malum kalp atışı bile etkiliymiş :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yanlış olmasın ama bu video ya paylaşıldı yada ben youtube dan izledim.Artık hatırlamıyorum birbirine karıştı :ah

Ama teşekkür ederim gerçekten beğendiğim bir videoydu adam harika işler çıkarıyor :)

narnia16

narnia16

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış olmasın ama bu video ya paylaşıldı yada ben youtube dan izledim.Artık hatırlamıyorum birbirine karıştı :ah

Ama teşekkür ederim gerçekten beğendiğim bir videoydu adam harika işler çıkarıyor :)

Rica ederim. Daha önce paylaşıldığını görmedim ama paylaşıldıysa konu kilitlenebilir :)

braayn

braayn

Üye
çok iyi tşkler.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
müthiş bi olay bu dostlar :naughty:

- - - Eklendi - - -

müthiş bi olay bu dostlar :naughty:

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Başarılı... Pro Cam ile hangi ortamda hangi ayarlarla güzel etkileyici fotoğraflar elde edebiliriz, böyle bir konu olsa hiçte fena olmaz.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: gerçektende çok güzel bir program ve gayet başarılı çekimler yapıyor :oke: :alkis

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Daha önce bende söylemiştim, fotoğraf çekiminde ayarları anlatan, temel bilgiler içeren bir paylaşım windowsphone forum için çok güzel olur. Fotoğrafçılığı iyi bilen arkadaşlardan bir konu bekliyoruz. Bizlere tuşların anlamlarını ve ne ayarda neler çekilebileceğini anlatsalar güzel olur.
Örneğin: İso nedir nerelerde ne işe yarar, enstantene nedir, iso ile birlikte nasıl ve nerelerde kullanılır. Akşamın loş ışığında sokakta sokak lambaları henüz yanmamışken yada gecenin karanlığında hangi ayarlar kullanılmalıdır. Gündüz hangi ayarlar, yakın çekimlerde hangi ayarlar gibi ...

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Video için teşekkürler kardeşim:oke: Yalnız yanlış anlama ama bu video sanırım daha önce verildi:hmmm Hani şu 3-4 tane 1020 reklam videosu olan bir konu vardı. Orada görmüştüm sanki. Neyse ayrı olarak forumda bulunmasında da sakınca yok tabi :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada Turgay'ın söylediğini ben de çok seneler önce söylemiştim ama kimseden ses çıkmadı :D:hih: Fotoğraf konusunda bilgi olan arkadaşlardan bu konuyla ilgili açıklayıcı bilgiler içeren bir konu bekliyorum bende. Benim gibi fotoğraf çekme özürlüler için çok gerekli :D:D

narnia16

narnia16

Üye
    Konu Sahibi
Video için teşekkürler kardeşim:oke: Yalnız yanlış anlama ama bu video sanırım daha önce verildi:hmmm Hani şu 3-4 tane 1020 reklam videosu olan bir konu vardı. Orada görmüştüm sanki. Neyse ayrı olarak forumda bulunmasında da sakınca yok tabi :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada Turgay'ın söylediğini ben de çok seneler önce söylemiştim ama kimseden ses çıkmadı :D:hih: Fotoğraf konusunda bilgi olan arkadaşlardan bu konuyla ilgili açıklayıcı bilgiler içeren bir konu bekliyorum bende. Benim gibi fotoğraf çekme özürlüler için çok gerekli :D:D

Rica ederim abi :)

Video dün Nokia twitter hesabından paylaşıldığı için yeni zannetmiştim ama [url='http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokiaa-dan-a-oepro-cameraa-uygulamasi-icin-reklam-filmleri-geldi-831153.html]burada[/url] paylaşılmış. Konu kilitlenebilir :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt