narnia16
Üye
Oww video dehşet olmuş![]()

Oww video dehşet olmuş![]()

önceden ProShot ile çekiliyordu geceleri 4 saniyeye al ama telefonu biyere sabitle asla kımıldatmam deme kalp atışında bile ölüyor fotoğraf
Gerçekten çok hoş. 920'de de çekebilir miyiz abi bu tür fotoğraflar?
denizin ufkunu gece 23 de çek bakalm yada gece bulutları . 808 veya 1020 de yıldızları gayet hoş bir şekilde çekebilirsin ha unutmadan: Denizi veya bulutları çekerken makroyu sonsuzluğa alönceden ProShot ile çekiliyordu geceleri 4 saniyeye al ama telefonu biyere sabitle asla kımıldatmam deme kalp atışında bile ölüyor fotoğrafdenizin ufkunu gece 23 de çek bakalm yada gece bulutları . 808 veya 1020 de yıldızları gayet hoş bir şekilde çekebilirsin ha unutmadan: Denizi veya bulutları çekerken makroyu sonsuzluğa al

bu enstantene ayarı değeri dediğiniz üstteki sembollerden sağdan ikinci sembol oluyor di mi? 1/16000 den başlayıp 4s'ye kadar ayarlanıyor. değeri küçük tuttukça resim karanlık, değeri yüksek tuttukça resim parlak, hatta pasparlak oluyor. 2sn yapsam pasparlak bi resim çıkıyo genelde, acaba dediğiniz gibi bunun nedeni sabitlemediğimiz için mi? malum kalp atışı bile etkiliymiş
Pro camera da estantene hızını 2s gibi Bi değere alın bu tur fotolar çekilebilirsiniz![]()

inanılmaz

Ya ben niye 920 almadım akıl yok ki arkadaş her Pro camı gördüğümde böyle pişman oluyorum
Yanlış olmasın ama bu video ya paylaşıldı yada ben youtube dan izledim.Artık hatırlamıyorum birbirine karıştı
Ama teşekkür ederim gerçekten beğendiğim bir videoydu adam harika işler çıkarıyor![]()

çok iyi tşkler.
gerçektende çok güzel bir program ve gayet başarılı çekimler yapıyor
![]()
![]()

Başarılı... Pro Cam ile hangi ortamda hangi ayarlarla güzel etkileyici fotoğraflar elde edebiliriz, böyle bir konu olsa hiçte fena olmaz.

Yalnız yanlış anlama ama bu video sanırım daha önce verildi
Hani şu 3-4 tane 1020 reklam videosu olan bir konu vardı. Orada görmüştüm sanki. Neyse ayrı olarak forumda bulunmasında da sakınca yok tabi 

Fotoğraf konusunda bilgi olan arkadaşlardan bu konuyla ilgili açıklayıcı bilgiler içeren bir konu bekliyorum bende. Benim gibi fotoğraf çekme özürlüler için çok gerekli 

Video için teşekkürler kardeşimYalnız yanlış anlama ama bu video sanırım daha önce verildi
Hani şu 3-4 tane 1020 reklam videosu olan bir konu vardı. Orada görmüştüm sanki. Neyse ayrı olarak forumda bulunmasında da sakınca yok tabi
- - - Eklendi - - -
Bu arada Turgay'ın söylediğini ben de çok seneler önce söylemiştim ama kimseden ses çıkmadıFotoğraf konusunda bilgi olan arkadaşlardan bu konuyla ilgili açıklayıcı bilgiler içeren bir konu bekliyorum bende. Benim gibi fotoğraf çekme özürlüler için çok gerekli
![]()