Nokia’dan çift sim kartlı Asha 310 duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Nokia’dan çift sim kartlı Asha 310 duyurusu geldi
Finlandiya kökenli teknoloji devi Nokia, bir taraftan Lumia olarak adlandırdığı Windows Phone mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon modelleri ile karşımıza gelirken, diğer taraftan da Asha serisi ile özellikli cep telefonlarını sunmaya devam ediyor.

Nokia yeni cep telefonu Asha 310‘un resmi duyurusunu gerçekleştirdi. Bakıldığında Nokia‘nın daha önce sunduğu Asha 309 modeli ile benzerlikler göz çarpıyor. Farklılık olarak da çift sim kart desteği sunmasını gösterebiliriz.Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer 3″ büyüklüğünde ve 400×240 piksel dokunmatik LCD ekrana sahip olan Asha 310, 2MP arka kamera sunuyor. Telefonun 20MB dahili veri kapasitesi bulunurken, microSD kart desteği ile veri kapasitesi arttırılabiliyor.WI-Fi, Bluetooth ve FM Radio sunan Asha 310 2013 ilk çeyrek içerisinde yaklaşık 102$ fiyat etiketi ile Asya, Orta Doğu, Afrika ve Latin Amerika ülkelerinde satışa sunulacak.

Kaynak: Maxicep

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Açıkcası Nokia HTC'nin yaptığı gibi Android+ WP 2 ayrı işletim sistemiyle hareket ettiği gibi, Nokia da, WP+Symbian ile devam etse iyi olurdu yani şu bizim E7/N8/C6-01 gibi cihazlara destek olsun, yeni cihazlar falan fena olmazdı açıkcası :bilmm / ama Asha'larda iyi gibi + Haber için :tşk:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ekran üst kısma doğru biraz daha büyük olsaydı iyi olurdu :hmmm
:tşk:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Güzel Hoş Telefon Fiyatta Tatlı :tşk:

erolustun

Üye
Bu modelin isletim sistemi nedir?

Symbianize

Symbianize

Üye
O resimdeki EA oyunları ne acaba 1 boyutludur kesin harbi nokia kandırıyor resmen ama tipi güzel telefonun

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
symbian mı işletim sistemi? eğer symbiansa nokia symbianı bırakmamışmıydı ? Haber için :tşk:

Erken55

Erken55

Üye
Asha serisi S40 platformunu kullanıyor.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
ewet buda symbianın bir sürümünü kullanıyor ama nokia symbianı bıraktı demişti acaba neden böle yaptı

tapatalk

tapatalk

Üye
Wp belirli bi donanimin altinda calismadigi için mecbur s40

Erken55

Erken55

Üye
Asha serisi Symbian değil arkadaşlar Series 40 yani S40.Yanlış anlaşılma olmasın.

MaxipmaN

Üye
resme bakıp aldanmayın java kullanıyor symbian değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt