Mobilator
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Yok be o kadar basit mi anlaşmayı yırtmak.nokiayı silerler vallaeğer bu gerçekse anlaşmayı yırtar microsoft.
Ben bu olayın ilişkileri pek etkileyeceğini sanmıyorum. En kötü ihtimalle Nokia adamı işten çıkartır, Microsoft'tan özür diler, Microsoft açıkları kapatır. Bir adam yüzünden iki firma aralarını bozmaz.
1.Yetkili ağızdan söylemleri dinlediniz. O zaman ciddiye almıyoruz Can bey...
bozamaz da zaten bozarsa microsoft kaybeder.. Mobil pazarda tek destekçisi Nokia neredeyse yemin ederim 2 haftadır benim mağazada bi 8x var hala satamadım 920 kapıştırıyorum resmen
Can bey noktaladı olayı abi.reklam kokan hareketler bunlar.
1.Yetkili ağızdan söylemleri dinlediniz. O zaman ciddiye almıyoruz Can bey...
Ciddiyetinden şüphe dahi etmedim Can'ım.
abi ciddiyim mağazada htc nin hiç bi modeli satılmıyor adam gibi 3 tane one x var 2 tane desire x 1 tane de 8x 15 günde bi tane mi satılmaz yok almıyor kimse.
Ciddiyetinden şüphe dahi etmedim Can'ım.Sen biliyorsun diye öyle yorumladım.
Sana hak verdim yahu sonradan okuyunca dalga geçilmiş gibi ama dalga geçmedim kardeşim üzgünüm yorum için
Allah razı olsun abi
One X satıldı zamanında artık gitmez onlar, kaldı elinizde abi
abi ciddiyim mağazada htc nin hiç bi modeli satılmıyor adam gibi 3 tane one x var 2 tane desire x 1 tane de 8x 15 günde bi tane mi satılmaz yok almıyor kimse.
Sana hak verdim yahu sonradan okuyunca dalga geçilmiş gibi ama dalga geçmedim kardeşim üzgünüm yorum için
One X satıldı zamanında artık gitmez onlar, kaldı elinizde abi
Şaka bir yana cihaz çok iyide reklamı yetersizdi ilk çıktığında.
Eyvallah Can'ım
yok güzel abim cidden derken htc deki sıkıntıya dikkat çekmek istedim yoksa ben mübalanı anladım yani sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?