papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Güncelleme falan hiç bir şey yok mu şimdi neler tanıtıldı
Nereden aldın fiyat pahalı ama bir bakmak lazım tabiHocam ben bu cr200´ü alali baya oldu, 4-5 ay olmustur elbette. Araba takili duruyor, lazim olunca kullaniyorum, cok pratik... Bende 69 €´ya satin aldim ve gayet memnunum...
Nereden aldın fiyat pahalı ama bir bakmak lazım tabi
sorun orada zaten ben burada bulamadım 200 TL ye gelir yaklaşık olarak değermi değmez mi belemiyorum değsede nereden alıcam yok işteHocam ben Almanya da yasiyorum, burada alman sitesinden satin aldim, cok oldu alalim, ama gercekten güzel ve kullanisli
sorun orada zaten ben burada bulamadım 200 TL ye gelir yaklaşık olarak değermi değmez mi belemiyorum değsede nereden alıcam yok işte
Bilgisayarda da gözükmüyormobilde resimler gözükmüyor abi
aslında haklısın sonuçta bunda da kablo var ona göre iyi bir araç kiti bulurum umarımHocam ben sahsen begendim, fakat maddi durumum iyi degil yada sana pahali geldiyse, kesinlikle alma, degmez. Su acidan degmez, tip olarak güzel, kullanisli fakat sonucta yinede kablolu, illa cihazi kablo ile arabaya baglayacaksin, yani adi kablosuz sarj fakat kablolu. Tek avantaji telefonu cihaza takinca sarj oluyor. Yani disaridan bakan bu durumda kablosuz sarj diye tahmin etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?