Nokia'dan Android açıklaması!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'dan Android açıklaması!
Nokia'dan Android söylentisine cevap.Nokia'nın Android'li bir cep yapacağı söylentisi, bu açıklamayla açıklığa kavuştu...

Nokia'nın bir
, firmanın Android'e yöneleceği yönünde dedikoduların ortaya çıkmasına neden olmuştu. Ancak Nokia, Twitter'da yaptığı açıklamada böyle bir durumun sözkonusu olmadığını söyledi.

Nokia'nın "Gömülü Linux Ara
Yazılımı" üzerinde çalışacak bir yazılım mühendisi aramaya koyulması, teknik çevrelerde çeşitli dedikodulara neden olmuştu. Ancak Finlandiya'lı firmanın söylentilere cevabı gecikmedi. Nokia Medya İlişkileri başkanı Doug Dawson, iş ilanının Nokia HERE Maps uygulamasını iOS ve Android'e getirmek üzere verildiğini açıkladı. Böylece son günlerdeki Nokia ve Android eşleştirmeleri tamamen boşa çıkmış oldu.

CHIP Online

___kaptan___

___kaptan___

Üye
haber için :tşk:

PriZm

PriZm

Üye
Nihayet Google Maps'e sağlam bir alternatif geliyor :eller:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
larten123

larten123

Üye
:tşk:

AHMED...

AHMED...

Üye
dedikoduya son nokta :D

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Zaten Android fanlari arkadaslar cilgina donmustu.
Haber icin tskler.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Belliydi zaten geçse zamanında geçerdi.

Black-killing

Black-killing

Üye
Zaten bu durumu geldikten sonra geçmenin bi anlamı olmaz haber için :tşk:

MaxipmaN

Üye
Geçmeyeceği belli bişey

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
windows phoneu geliştirirseler androidden daha iyi duruma geleceğini umuyorum ama wp teller çok pahalı her bütçeye göre yok sıkıntı orada

PriZm

PriZm

Üye

Navigasyon olmayacağını biliyorsun değil mi?
:zzz: bilmiyordum ama o zaman normal harita olarak kullanırım.yetmezse Yandex'in sesli navigasyonu var :D Google Maps Navigasyon'unun Türkiye'ye açık olmamasına inat :D:D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
aslında nokianın bu özgür tasarımı ve yenilikçi icatları sağlam bir işletim sistemi ile desteklenseydi tozu dumana katar geçerdi. çünkü hiç bir firmada olmayan yaratıcılık var Nokiada adamlar hem sağlamlığa önem veriyor hemde şık tasarıma hemde arayüze. ama tek sorun mağaza. eğer muazzam bir mağaza ile desteklenirse WP li cihazlar android devrinin artık düşüşe geçeceğini düşünüyorum ben. çünkü bir tarafta yenilikçi ve şık bir arayüz diğer tarafta ise giderek sıradanlaşmaya başlayan bir android arayüzü.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
windows phoneu geliştirirseler androidden daha iyi duruma geleceğini umuyorum ama wp teller çok pahalı her bütçeye göre yok sıkıntı orada

wp8 1500 ama androide bakarsak 300 e de bulunur 2000 e de. Ama gelelimki 300 androoi- işine yararmı orasını sen düşün. Ne demek istediğimi anlarsın

MrExpert

MrExpert

Üye
Zaten kimse nokia nın androide geçiceğine inanmazdı saçma bir dedi koduydu...

pRime.

pRime.

Üye

:zzz: bilmiyordum ama o zaman normal harita olarak kullanırım.yetmezse Yandex'in sesli navigasyonu var :D Google Maps Navigasyon'unun Türkiye'ye açık olmamasına inat :D:D

yandex'in güzel olan kısmı sokak görünümü sağlaması.

Bihterziyagil

Üye
bu haritaların kesin çözümü root explorer

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Nokianın kral gibi işletim sistemi var android yapmaz kolay kolay wp forever

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Böyle olması daha piyasa kızışıyor ve daha iyi ürünler çıkıyor. Hem de yenilik isteyenlere farklı bir işletim sistemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt