full force Üye Konu Sahibi telefonun ram inden dolayı resmin üzer,nde iyice bekle o zaman düzeliyo bende de oluyodu o
mustafahurma Üye Merhabalar,telefonum nokıa E71 bana hackleme yapabilecek bi arkadaşla reelde tanışmak istiyorum İST KARTAL 0536757112
Merhabalar,telefonum nokıa E71 bana hackleme yapabilecek bi arkadaşla reelde tanışmak istiyorum İST KARTAL 0536757112
nmehtap Üye paylaşım için teşk yalnız resimler çok bulanık çıkıyor bi kaç saniye sonra düzeliyor tek boyutlu kullanmayı tercih ederim :/
paylaşım için teşk yalnız resimler çok bulanık çıkıyor bi kaç saniye sonra düzeliyor tek boyutlu kullanmayı tercih ederim :/
full force Üye Konu Sahibi wildtiger223' Alıntı: Türkçe mi bu? Genişletmek için tıkla ... İngilizce ama zaten programda yazı yazan fazla bir yer yok ----------Eklendi @ 15:43:10 ---------- Yazıldı @ 15:42:42 ---------- Samsunspor' Alıntı: sağoLasın Taha Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim
wildtiger223' Alıntı: Türkçe mi bu? Genişletmek için tıkla ... İngilizce ama zaten programda yazı yazan fazla bir yer yok ----------Eklendi @ 15:43:10 ---------- Yazıldı @ 15:42:42 ---------- Samsunspor' Alıntı: sağoLasın Taha Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim