kaanka0
Üye
-
Konu Sahibi
-
senindee bayramın mübarek olsun arkadaş gerek yok bunu solemek için konu açmaya güncel konulara yaz ilgilenenler seni anlıyacaklardır tepki çekme durup dururken)
beyler açıklıyorum bn nokiada çalışıyorum annayısırf size inat göndermiyom biraz daha çatlayın die
beyler açıklıyorum bn nokiada çalışıyorum annayısırf size inat göndermiyom biraz daha çatlayın die
benimde dayım çalışıyo ama adam söylemiyo gizli diyo başka bişey demiyobenimde babam çalışıyor çok gizli tutuyorlarmış akşam eve gelince soruyorum hiçbir bilgi vermiyor
benimde babam çalışıyor çok gizli tutuyorlarmış akşam eve gelince soruyorum hiçbir bilgi vermiyor
2 haftadır kral gibi belle kullanıyorum... Millet hala annayı bekliyor arkadaşYa basın flashı korkmayın kim ölmüş flashtan.
onuda kullandım options olan yazı çıkmıyor doğal olarak da değiştireceğim dosyaları değiştiremiyorumphonex 2011 kullan
aa knka bn seni nie hiç yonetim kurulu toplantısında görmedim yha biliyosun aslında nokia androide geçicekti nasıl androide uyumsuz yaptım n9 lar çatır çatır yandı nokia batsın 2kimiz google ye geçelim oradanBen stephen elophun yanında çalışıyom bana dağıt millete annayı belleyi dedi ben dağıtmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?