nokia6280 kamera video sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

billionton2

Üye
    Konu Sahibi
nokia6280 kamera video sorunu
merhaba ustalar benim nokia6280 telefonumun kamerasını açmaya çalıştığım zaman tuşlar kitleniyor 3veya4 saniye sonra işlem başarısız diye yazı çıkıyor sonra kamera beklemede diye yazı çıkıyor devam a basınca tekrar tuşlar bir süre kitleniyor işlem başarısız diyor kamera açılmıyor video ise içindeki kayıtlı veya sonradan bluetoot la gönderdiğim videoları açmakistediğimde donuk bir şekilde ekrana geliyor ve oynatmadan ekran karararak telefon kapanıp tekrar açılıyor .
yaptığım işlemler:flim ve ön tuş bordunu değiştim sonuç aynı.ben tv radyo elektronik cihaz tamircisiyim. bu konuda pek bilgim olmadığı için siz tecrübeli ustalardan destek bekliyorum.

Ozan

Ozan

Admin
Merhaba,

Muhtemelen yazılımsal bir problem ve donanımsal yetersizlikten kaynaklı

Telefon hafızası çok az ise veya çok uygulama yüklediyseniz bu tip şeyler olabiliyor

Mümkün oldugunca telefon hafızasını boşaltın ve tekrar deneyin, sorun devam ederse bilgilerinizi yedekleyip fabrika ayarlarına geri dön seçeneği ile, sorun çözülmüs olur muhtemelen

desperado7252

Üye
tşk ler usta ellerine sağlık

trrap91

Üye
arkadaşlar aynı sorun bn de de var kamerayı açtıgımda ya ekran donuyo ya da kamera beklemede diyo bir de videoları açtıgımda reset gibi bişey oluo çözen varsa lutfen yardım etsin

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Ozan arkadaşın dediği şeyleri bir yap

''Merhaba,

Muhtemelen yazılımsal bir problem ve donanımsal yetersizlikten kaynaklı

Telefon hafızası çok az ise veya çok uygulama yüklediyseniz bu tip şeyler olabiliyor

Mümkün oldugunca telefon hafızasını boşaltın ve tekrar deneyin, sorun devam ederse bilgilerinizi yedekleyip fabrika ayarlarına geri dön seçeneği ile, sorun çözülmüs olur muhtemelen''

trrap91

Üye
denedim ama yine olmuyo telefon hafızası da boş

trrap91

Üye
arkadaşlar ben sorunu çözdüm kamera beklemede diyodu bi film deiştirdim düzeldi. denemenizi öneririm

gok123456

Üye
ne kadara yaptırdın?

fbkanarya456

Üye
abilerim benim elime geçenlerde nokia6280 modelli telefon geçti.ama telefon açılmıyor cevap verebilitmisiniz

firari kaçak

Üye
Selam,bende 6280 var.Sıcak su döküldü şu an çalışıyor ama kameraya girmiyor işlem başarısız diyor.Orijinal bi film taktırdım ama sorun aynı.Yardımcı olabilir misiniz nolurr!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt