Nokia5230 güncelleme yaptırırken yarıda kesildi ve açılmıyor lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dexdeywill

Üye
    Konu Sahibi
Nokia5230 güncelleme yaptırırken yarıda kesildi ve açılmıyor lütfen yardım
Telefon tuşlarıyla format felan varmış yardım edebilcek birisi varsa memnun olurum

bosnags

bosnags

Üye
Format şekli : sırasıyla basılmalı..1-Yeşil tuş 2-Kırmızı Tuş-Kamera tuşu ve en son olarak güç tuşu(üst sağdaki)bunlara sırasıyla basarsan telefonu formatlarsın ;)

dexdeywill

Üye
    Konu Sahibi
Hemen deniyorum :) İlk açılmadıgı zaman başlatma tuşuna bastıgımda titriyor ve başka bişey yapmıyordu tamire verdim şimdi bi 10 dk dır felan şarjda denedim tık yok bu arada çook teşekkür ederim hemen denemem lazım :D

bosnags

bosnags

Üye
Dene bakalım olacak mı ben eski 5230 kullanıcısıyım bu arada :)

dexdeywill

Üye
    Konu Sahibi
Söyledigim zamandan beri şarjda önce şarjdayken denedim olmadı bataryayı çıkardım taktım denedim olmadı bi daha şarjdayken denedim olmadı ortalama 1 2 dk bekledim basılı haldeyken sanırım batarya komple boş biraz daha dursun denicem sizdede böyle bi sorun oldumu ?

bosnags

bosnags

Üye
bende bir sorun olmadı...Format atmak için batarya nın en az yarısı dolu olmalı ;) Biraz bekle sonra dene bakalım :)

dexdeywill

Üye
    Konu Sahibi
o zaman dursun biraz daha :D az önce denedim önceden olmayan titreme oldu birazdan deniycem çok teşekkür ederim

bosnags

bosnags

Üye
Rica ederim :) Olsun yeter ki :)

dexdeywill

Üye
    Konu Sahibi
Malesef hiç bi şekilde cevap vermiyor normalde sadece başlatmaya bastıgımda titriyor ve öyle kalıyordu şimdi dediginiz gibi basıyorum biraz geç titriyor ve hiç bişey olmuyor basmaya devam ediyorum bi kere daha titriyor o kadar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt