şuan istanbul teknik servis ile konuşuyorum çözücem arkadaşlar olayı.
saolasın kardeşimAllah düşmanıma vermesin..amma uğraşmışın kardeşim valla..Allah sabır versin ne diyebilrim ki..![]()
aslında öyle dilden anlıyorlar..cok ugrasmıssın ben yernde olsam servıscılere farklı sekıller uygulardım
belki.. batarya kalibrasyonu var forumda onu yapın isterseniz..nokia c6.01 'e phoneix ile flash atsam normal belleden daha iyi şarj dayanırmı
bilmiyorum kardeşim ne kadar gidiyor ki sonuçta akıllı telefon. benim de bi gün bitmeden bitiyordu şarjım. ama güç tasarrufu açık bayağı gider.batarya kalibrasyonunu yaptım 12 saat tık yok :S
Bütün sıkıntılarını kendim halledecem .. Nasıl olsa yazılım atmayı flash lama yı bir çok konuda anlatmış arkadaslar sağolsunlar. Servise veriğ te telefonu mundar edip üstüne üstlük bide 15 20 gün beklemenin bi manası yok diyorum ben....
yok kardeşim ben yine servise veririmArkadasım ben telefonumu servise göndermem eğer ekranı kırılmışsa alırım ekranını kendim takarım bissürü video var değişim falan... Sebebi İse ŞU '' 1 Yıl oldu heralde 6700 Slide mi servise gönderdim mikrofonu bozulmuştu.. Telefon geldi bide baktım ekranında kocaman çizik var.. Adamlar rapora yazmışki ekranda ufak tefek çizikler vardı e bende karsı çıkamadım adamlar öyle rapor etmiş kanıtım da yok.. Öylece kullandım teli.. Şimdi N8 im var inşallah olmazda ilerde bi sıkıntı yaparsa anakart değişimi hariçBütün sıkıntılarını kendim halledecem .. Nasıl olsa yazılım atmayı flash lama yı bir çok konuda anlatmış arkadaslar sağolsunlar. Servise veriğ te telefonu mundar edip üstüne üstlük bide 15 20 gün beklemenin bi manası yok diyorum ben....
Kusura bakmayın içimi döktüm.. Nokia yı severim ama servisini asla![]()

dava açtım üç ay sonra sonuçlanacak.. nokianın aramasını bekliyorum suan ondan sonra bi de oraya şikeyet edicem artık .suzuldum ya maalesef bazen boyle hatalar olabiliyor. bence tuketici haklari mahkemesine (asliye hukuk olmasi lazim) dava ac. birde sikayetvar.com a bu konuyu copy paste yap bence kisa zamanda cozulur![]()
ne yazık ki bu tarz durumlarda "gıcık, cins, uyuz müşteri" diye tabir ettikleri cinsten olmak fayda sağlıyor