nokia :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
şuan istanbul teknik servis ile konuşuyorum çözücem arkadaşlar olayı.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
istanbul teknik servisi aradım burdakiler yardımcı olmayınca ordaki adam çok yardımcı cidden allah razı olsun. bütün istediklerimi gönderdi. sordum nokia bu benim gözkmeyen kaydımı görmediklerini söylediler falan dediki zaten bu gibi durumlarda bizi arayıp sormaları gerekiyo dedim ben bu kadar dosyaya ulaştıysam onlar nasıl ulaşmadı dedim aramışlar demek ki dedi bu kadar işte arkadaşlar onların yaptıkları.

uran22

Üye
nokia c6.01 'e phoneix ile flash atsam normal belleden daha iyi şarj dayanırmı

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Allah düşmanıma vermesin..amma uğraşmışın kardeşim valla..Allah sabır versin ne diyebilrim ki.. :(

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
matchless

matchless

Üye
cok ugrasmıssın ben yernde olsam servıscılere farklı sekıller uygulardım

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Allah düşmanıma vermesin..amma uğraşmışın kardeşim valla..Allah sabır versin ne diyebilrim ki.. :(
saolasın kardeşim

----------Eklendi @ 19:28:19 ---------- Yazıldı @ 19:27:59 ----------

cok ugrasmıssın ben yernde olsam servıscılere farklı sekıller uygulardım
aslında öyle dilden anlıyorlar..

----------Eklendi @ 19:28:57 ---------- Yazıldı @ 19:28:19 ----------

nokia c6.01 'e phoneix ile flash atsam normal belleden daha iyi şarj dayanırmı
belki.. batarya kalibrasyonu var forumda onu yapın isterseniz..

uran22

Üye
batarya kalibrasyonunu yaptım 12 saat tık yok :S

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
batarya kalibrasyonunu yaptım 12 saat tık yok :S
bilmiyorum kardeşim ne kadar gidiyor ki sonuçta akıllı telefon. benim de bi gün bitmeden bitiyordu şarjım. ama güç tasarrufu açık bayağı gider.

matchless

matchless

Üye
BOŞUNA DEMEMİŞLER DAYAK CENNETTEN CIKMADIR DIE .) bazen gerekebılıyor boyle kısılere

• Beğen

ggokhan08

Üye
Arkadasım ben telefonumu servise göndermem eğer ekranı kırılmışsa alırım ekranını kendim takarım bissürü video var değişim falan... Sebebi İse ŞU '' 1 Yıl oldu heralde 6700 Slide mi servise gönderdim mikrofonu bozulmuştu.. Telefon geldi bide baktım ekranında kocaman çizik var.. Adamlar rapora yazmışki ekranda ufak tefek çizikler vardı e bende karsı çıkamadım adamlar öyle rapor etmiş kanıtım da yok.. Öylece kullandım teli.. Şimdi N8 im var inşallah olmazda ilerde bi sıkıntı yaparsa anakart değişimi hariç :) Bütün sıkıntılarını kendim halledecem .. Nasıl olsa yazılım atmayı flash lama yı bir çok konuda anlatmış arkadaslar sağolsunlar. Servise veriğ te telefonu mundar edip üstüne üstlük bide 15 20 gün beklemenin bi manası yok diyorum ben....

Kusura bakmayın içimi döktüm.. Nokia yı severim ama servisini asla :D

one2one2

one2one2

Üye
uzuldum ya maalesef bazen boyle hatalar olabiliyor. bence tuketici haklari mahkemesine (asliye hukuk olmasi lazim) dava ac. birde sikayetvar.com a bu konuyu copy paste yap bence kisa zamanda cozulur ;)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım ben telefonumu servise göndermem eğer ekranı kırılmışsa alırım ekranını kendim takarım bissürü video var değişim falan... Sebebi İse ŞU '' 1 Yıl oldu heralde 6700 Slide mi servise gönderdim mikrofonu bozulmuştu.. Telefon geldi bide baktım ekranında kocaman çizik var.. Adamlar rapora yazmışki ekranda ufak tefek çizikler vardı e bende karsı çıkamadım adamlar öyle rapor etmiş kanıtım da yok.. Öylece kullandım teli.. Şimdi N8 im var inşallah olmazda ilerde bi sıkıntı yaparsa anakart değişimi hariç :) Bütün sıkıntılarını kendim halledecem .. Nasıl olsa yazılım atmayı flash lama yı bir çok konuda anlatmış arkadaslar sağolsunlar. Servise veriğ te telefonu mundar edip üstüne üstlük bide 15 20 gün beklemenin bi manası yok diyorum ben....

Kusura bakmayın içimi döktüm.. Nokia yı severim ama servisini asla :D
yok kardeşim ben yine servise veririm :)

----------Eklendi @ 15:54:16 ---------- Yazıldı @ 15:53:33 ----------

uzuldum ya maalesef bazen boyle hatalar olabiliyor. bence tuketici haklari mahkemesine (asliye hukuk olmasi lazim) dava ac. birde sikayetvar.com a bu konuyu copy paste yap bence kisa zamanda cozulur ;)
dava açtım üç ay sonra sonuçlanacak.. nokianın aramasını bekliyorum suan ondan sonra bi de oraya şikeyet edicem artık .s

kaplan4680

kaplan4680

Üye
benim de başıma bu tip bir olay geldi cihazı aldığım yerdeki adama bayağı sert çıktım servise göndermeden tezgahtan direk değişti adam

• Beğen
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
şikayetvar.com son olarak buraya da şikayette bulundum. burda ne yapıyorlar tam olarak? ayrıca direk adliyeye şikayette bulunulabilir mi dava falan her türlü ben haklıyımda :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
işte prosedüre her zaman uymak gerekiyor uyulmadığında böyle sorunlar oluyor serviste kendini kurtarmanın peşine düşmüş anlaşılan
mahkeme sonucunu veya nokianın değişim için aramasını bekleyeceksin gibi görünüyor şuan :( ne yazık ki bu tarz durumlarda "gıcık, cins, uyuz müşteri" diye tabir ettikleri cinsten olmak fayda sağlıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anladıkları dilden konuşmak gerekiyor bazen:(

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
şikayetvar.com anlamadığım bi sebebden sorunumu kapattı .s açmadan. neyse dün telefonu aldım elme bildiğiniz haşatı çıkmış. ekran kasaya gmmülü tuşlarda aynı şekilde.. çizikler deseniz uçmuş durumda .s mahkeme deseniz üç ay daha salladı .s ne yapacağım ben bilen biri yok mu?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
valla kardeşim senin başına gelenler bana dert oldu nokia finlandiyaya mail atmayı denedinmi adamlar resmen sahtekarlık yapmışlar ben şüphelenmeye basladım telefonun imeisini de bi kontrol et herşey bekliyorum artık

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
oraya da mail atmayı düşünüyorum ama nokia ile yarın konuşacağım dün kutulu değişim olur artık dediler .s ingilizcem olsa çoktan mail atmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt