Nokia

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
Nokia
Arkadaşlar nokia 5800 xm kullanıyorum ve 5 kere sevise gonderdim 2 kvk ya 3 telesevise .ama sorun halla devam ediyor . nokiayı aradığımda bana hıc bır sekılde yardımcı olmadılar telefon alacak arkadaslara soyluyorum nokia telefon alırken bır degıl 10 kere dusunun . ben artık nokia telefon almam zaten adamlar fabrıkalarından bırını kapattı ve 3500 kısıyı ısten cıkarmayı dusunuyolar . yapılan zararın haddı hesabı yok .

anılbaran

anılbaran

Üye
napam yanı

serecans

serecans

Üye
o sana çatmıştır bende var nokia taş gibi hiçbir sorun çıkarmadı

Burak

Üye
bende nokia kullanıyorum
her telefon değiştiğimde her zaman nokia alıyorum ama hiçbir sorun olmuyor.

demekki neymiş ? kullanıma bağlı bişey.

• Beğen
Tepkiler: Turan
serecans

serecans

Üye
aynen

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
valla bende 5800 kullaniyorum sorun cikmadi hic

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bende bundan önce N85 kullanıyordum oda arızalı çıktı 6 defa servise gönderdim sonunda halloldu ama ben vazgeçtim gittim gene nokia aldım şimdi bi sorun yok gayet güzel memnunum

KırcalıHolding

Üye
nokia kullanabilmek ayricaliktir

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bende bundan önce N85 kullanıyordum oda arızalı çıktı 6 defa servise gönderdim sonunda halloldu ama ben vazgeçtim gittim gene nokia aldım şimdi bi sorun yok gayet güzel memnunum
ya bu n85 acayip sorunlu bi telefondu ya ablamda vardi kac kez servise gonderdik bir de sarj sorunu vardi 100 lira istediler gitti guzelim telefon... Ahh nokia ahh

Turan

Turan

Üye
bende nokia kullanıyorum
her telefon değiştiğimde her zaman nokia alıyorum ama hiçbir sorun olmuyor.

demekki neymiş ? kullanıma bağlı bişey.
bende 2 tane nokia var biri 3100 telefonu alalı 8 yıl oldu hala çalışıyo. şimdi 5228 kullanıyorum bir sorun falanda yok. bencede kullanıma bağlı bişey :D

• Beğen
Tepkiler: Burak
Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
bencede kullanıma bağlı bende servise gönderdim 2 kere çok iyi bi şekilde bakımı yapıldı gene alicak olursam gene nokia alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt