Haber Nokia Z2 Plus akıllı telefon Geekbench'te ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Z2 Plus akıllı telefon Geekbench'te ortaya çıktı
Yeni bir Nokia akıllı telefonu Z2 Plus adı ile Geekbench veri tabanında ortaya çıktı.




Gelecek sene akıllı telefon pazarı açısından yine büyük rekabetin yaşandığı bir sene olacak ve firmalar çoktan yeni cihazlarını geliştirmeye başladılar bile. 2017'de oyuna dahil olacak önemli bir isim var. Nokia, bir aranın ardından tekrar akıllı telefon modelleri sunmaya hazırlanıyor.



Nokia, bilindiği üzere Microsoft'un Windows Phone mobil işletim sistemine üzerinde çalışan Lumia modelleri ile bir süre pazarda mücadele etmiş, ancak başarılı olamayarak, cihazlar ve servisler bölümünü Microsoft'a satarak, pazardan çekilmişti.

Microsoft ile anlaşması, Nokia'nın 2016 son çeyreğe kadar, akıllı telefon sunmaması şeklindeydi ve bu sürenin sona ermesi ile 2017 ilk çeyrekte, Nokia'nın ilk akıllı telefonunun duyurusunu bekliyoruz. Nokia, öncekinin aksine artık Windows Phone değil, Google'ın Android mobil işletim sistemini kullanacak.

Nokia'nın yeni akıllı telefonları hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Dün Nokia'nın yeni C1 akıllı telefonuna ait olduğu iddia edilen bazı görseller ortaya çıkmış ve yine bir başka üst seviye modelin de render görselleri ve teknik özellikleri hakkında detaylar gündemde yer almıştı.

Şimdi de Nokia Z2 Plus adı ile yeni bir akıllı telefon benchmark uygulaması Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. Baktığımızda cihaz Geekbench'te tek çekirdekte 2156 puan alırken, çoklu çekirdekte de 5217 puan almış.

Ayrıca Geekbench bazı teknik özellikleri de gösteriyor. Buna göre akıllı telefon 1.77Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alıyor. Qualcomm Snapdragon 820 olduğu belirtilirken, ayrıca 4GB sistem belleği yer alıyor ve işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olmakta.

Nokia Z2 Plus akıllı telefon Geekbench'te ortaya çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bi Gelsede Rahatlasak :D
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Sahte olabilir mi :hmmm
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Tanıtımı beklemek lazım artık. Orada burada çıkmış diye tartışmanın hiçbir önemi yok. Yorumlarımızı tanıtımdan sonra yapmak daha iyi olur bence.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
cihazın build.prop bilgileri ile oynanarak cihazı nokia vs gibi gösterme imkanı var şuan için sızıntı böyle dursa da sahte de olabilir bilemeyiz
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
nokianın z2 p c gibi isimler kullanacağını pek sanmıyorum
diğer firmalar kullanıyor bu da bu şekilde kodlamaları sıkıcı kılıyor
4lu isim kullanabilir ama eskiden olduğu gibi
 


Üst Alt