Nokia Yeni Symbian Belle telefonlarını hediye ediyor!

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye

o değilde symbiana alışılınca bırakılmıyor ben mesela androidi hiç kullanamıyorum çok karmaşık geliyo ama arkadaşlarada symbianlı tel karmaşık geliyo :D hem symbian o kadar kötü bi işletim sistemi değil andropidde uçurmuyo telefonu sonuçta :)

AL Benden de O kadar :aha:

chakal58

chakal58

Üye
    Konu Sahibi
Ben de kağıt yazacaktım ama o da çok eskidir diye başka bir şey yazdım, nükleer santral için miymiş neymiş, adını bile unuttum...

ayasin

Üye
bugün ki sorunun cevabı ne bilen varmı :))

chakal58

chakal58

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 600 bugünkü cevap...

haliloz95

Üye
ya bide türk biri kazansın :D soruyu google ye kopyalayın cvbı çıkıyo arkadaşlar.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bugünkü cevap ne arkadaşlar n8 felan mı tam anlamadım

chakal58

chakal58

Üye
    Konu Sahibi
Bugünün cevabı Nokia N8.

ayasin

Üye
sağol chakal ;)

kraldost

kraldost

Üye
valla ben de n8 yazdım

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bu yarışmada nası kazanıcaz peki soruyu ilk doğru cevaplayan mı doğru cevaplar arasında kura çekimi felan mı :D neye göre belli oluyo :D

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar bence symbian daha iyi andiroid şarzı illallah dedirt'ti birde onda video ve resim gizleme sıfır x plore de özellikler özelliği yok bence 5 para etmez sadece idare eder

chakal58

chakal58

Üye
    Konu Sahibi
bu yarışmada nası kazanıcaz peki soruyu ilk doğru cevaplayan mı doğru cevaplar arasında kura çekimi felan mı :D neye göre belli oluyo :D
Tahminime göre kura çekimidir. Sonuçta bir gün boyunca cevap imkanı var.

chakal58

chakal58

Üye
    Konu Sahibi
Resimdeki telefon Nokia E71.

spartuas

spartuas

Üye
Nerde bizde öyle şans gelmez kardeşler. Ez az 4 milyon kişi var. O kadar nokia telefon dağıtmaz. :oke: hem kura diyor. Yabancılar yoğunlukta. Zaten. Ama forumdan birine çıksın ya :)

FastBreaker

FastBreaker

Üye

ciddiyim altta winner yazıyodu sonra yanında yukardaki E71 resminin aynısından vardı bende E71 yazdım. Bende n8 yazarken flagship of nokia yazdım,amiral gemisi hesabı. hoşlarına gitmedi sanırım :D

Üst Alt