nokia yeni cikan grid uygulamasini telefona monte etsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
nokia yeni cikan grid uygulamasini telefona monte etsin
arkadaslar bugun nokia grid adli programi n8 ime kurdum menu uygulamasi arayuz olarak tam biz kullanicilarin istedigi arayuz suan pc de degilim olsaydim resim eklerdim ama mutlaka kurun isi bilen bi arkadas nokia a mail atsa pr2,0 i boyle yapsalar biz nokia cilar telefonumuza baglaniriz ama yaparmi bilinmez keainlikle deneyin bizim siteye ekledimi adminler bilmiyorum ama bi linkle cevaplayip gosterirlerse kurun bi bakin nasil bir arayuz ben suan vhome kullaniyorum ara yuz olarak super buda iphone gibi cok stabil ama yeni versiyonu kurun vhome kurucaksaniz ama bu grid ana ekranda eklenirse vhomedan daha guzel

Uruloki

Uruloki

Üye
valla grid menü süper ben hergün tweet atıyorum nokia ya menü böyle olsun ana ekranda htc sense gibi olsun diye ama bakalım ne olcak

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
valla grid menü süper ben hergün tweet atıyorum nokia ya menü böyle olsun ana ekranda htc sense gibi olsun diye ama bakalım ne olcak

dostum cidden super bir sey ya insan bi kullanici icin birkac arayuz hazirlayip anket yapar kullanicinin fikrini sorar samsung htc sormaz zaten gerek yok arayuzleri kullanisli canli ama sen musterilerini kaybetnek uzere bir sirketsin yenilik yapman lazim sagol telefon yapmissin iyi guzel ama bu yazilimin gorunumu ne boyle adamlar cikmis pr2 de yeni menu ikonlari diyor millette enayi vay ne guzel degistirdi deyip yesin biz o ikonlari 1 aydir zaten tema ile kullaniyoruz nasil bir yeni arayuz anlayisi :s

ThebLue16

ThebLue16

Üye
abi ben başlığı okuyunca başka bişey anladım :d::d:

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
abi ben başlığı okuyunca başka bişey anladım :d::d:

akikukikuki :)

----------Eklendi @ 20:44:44 ---------- Yazıldı @ 20:37:03 ----------

bu gridde programlari arama da varmis anamm o arama ekranindaki klavyenin dehsetligine bakin yok boyle birsey nokia mutlaka bunu telefon arayuzu yapmali klavyeye bir bakin anlarsiniz o menude kucultun soldaki kareden sonra sol ustte arama butonuna bas ve gor

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Grid Gerçekten Çok Güze lBir Uygulama Ve Qt İle Yazılmış Bir uygulamadır. Ama Grid Tam N8'e Uyarlı Değil. Mesela JMenü Tuşuna Basınca Teefonunn Normal Ekranına Dönüyor Ve Ramdan Çok Fazla Götürüyor. Vhome, Grid, Sbp Shell Bu 3ünüde Kullandım En Mantıklısı Sbp Shell Çünkü Ramdan da Fazla yemiyor Ve Gerçekten Çok Hoş Kullanışlı Bİr Program :) Öneririm :)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
şu program nerede yada linkini verirmisiniz merak ettim :D

akibet2

Üye
Bende Çok Merak Ettim Varsa Link Lütfen

ThebLue16

ThebLue16

Üye

buda linki

buda ovininki

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben my nokia blog a hızlıca birşeyler yazdım isterseniz sizde girip benim yorumu destekleyin ve eklentiler yapın eksik kalanları söyleyin ne kadar çok destek görürse o kadar dikkate alınır adresi veriyorum ( nokia nın adresi olduğu için adminler silmez umuyorum yabancı bir site sadece haber veriyor )

Starsley

Arkadaşlar bu Qt çok işe yarıcak herhalde ilerde.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ju qt yüklüydü bende yeni sürümünü yükleyince kayboldu ve bir daha hangi qt yu yüklediysem geri gelmedi :D

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaşlar bu grid iyi de ramden çok yiyo ya kullanmıyorum o yüzden..keşke az yese de kullansak..ama bence işlevsellik görünüşten daha önemli...yani hızlı olsun çeşit çeşit uygulamalar olsun da varsın arayüz taş devrinden kalma olsun hiç önemli değil:)

ama arkadaşın dediği gibi gridin klavyesi çok başarılı:) özellikle dikey klavyeye bittim:)

zaferozkan

zaferozkan

Üye
hani benim telefonda çalışmadı s3 için değil mi

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bende ram 110-100 civarında çalışıyor çok düşük değil yaw

projectmaximo

projectmaximo

Üye
qt yüklü mü?

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ovi sutore den indirdim
qt yüklüm değilmi bilbiyorm simge yok yüklü uygulamalardada yok

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ovi storedan inen qt'siz çalışıyo sanırım.ama şu son çıkan qt ile yazılmış..qt yüklü olması lazım:)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ovi storedan inen qt'siz çalışıyo sanırım.ama şu son çıkan qt ile yazılmış..qt yüklü olması lazım:)

inşallah yüklüdür ama qt ya gerek duyan müzik yapma uygulaması çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt