Emre
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kendi yolundan gitmek varken Samsung gibi her şeye saldıracak anlaşılan. Güzel giriş yaptı ama sonu öyle olmayacak gibi...
Yanlış!
Başı Değil Sonu Çok Güzel Olacak Nokia'nın.
cihazın tasarımı N9’a göre olacak.Adı kalsın da N9 u geliştirsin bulamıyom telefonu hiçbiyerde
Meego Android kadar güzel bence
şimdilik cıhazı çok şekil olacaktırsevdiler Android'i aynen devam
Windowsla Nereye Kadar...
Efsaneler Ölmez...
Aynen,biraz donanım desteği birazda iyileştirmeyle bu sistemlerin hepsinden çok daha iyi olurdu.ne yalan söyleyim symbian belleye donanım verseler note 3ten sonra alacağım cihaz bu olur heralde..
Regale etmek nedir?Nokia 2 yıl boyunca gruplar yönetiminde sadece sistem geliştirmekte ve okadar cok söylentiler yahut gelebilirler varki bencede son verilmeli
diyelimki farklı isimler adı altında cıktı !!
nokia bunun neresinde?
işlemci? ram? consept? sistem? yok adı yok üretim yapacak konum yok
sorunlar var,
Nokia sadece hertürlü sistemi regale edebilmek icin bileniyor ve tabiki bazı hamleleri olacak ben ölmedim arkadaş buradayım diyecek
ama fazla umutlanmayın en azından 2 yıl
sonrasını ozaman gelince konuşuruz
Regale etmek nedir?
Daha önce başka bir konuda sormuştum. Patentleri sattı Nokia. Nasıl telefon çıkaracak?"Egale etmek" demek istedi herhalde eşitlemek anlamında.
Daha önce başka bir konuda sormuştum. Patentleri sattı Nokia. Nasıl telefon çıkaracak?
herşey olabilir biz nokia değiliz ne desek yalanNokia 2 yıl boyunca gruplar yönetiminde sadece sistem geliştirmekte ve okadar cok söylentiler yahut gelebilirler varki bencede son verilmeli
diyelimki farklı isimler adı altında cıktı !!
nokia bunun neresinde?
işlemci? ram? consept? sistem? yok adı yok üretim yapacak konum yok
sorunlar var,
Nokia sadece hertürlü sistemi regale edebilmek icin bileniyor ve tabiki bazı hamleleri olacak ben ölmedim arkadaş buradayım diyecek
ama fazla umutlanmayın en azından 2 yıl
sonrasını ozaman gelince konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?