Nokia Yeni Akıllı Telefonları İçin Nvidia’ya Yanaştı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Yeni Akıllı Telefonları İçin Nvidia’ya Yanaştı!
Nokia’nın eylül ayı içerisinde gerçekleştireceği Nokia World Conference etkinliği kapsamında yeni akıllı telefonlarını göstermesi bekleniyor.

Bazı geliştiricilerin sızdırdığı haberlere göre Nokia önümüzdeki aylar içerisinde Alpha, Phi, PurePhi ve PureLambda adını vereceği dört yeni akıllı telefonunu kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Bu akıllı telefonların hepsinin işletim sistemi Windows Phone 8 olacak. Buna ek olarak hali hazırda piyasada bulunan Lumia akıllı telefonlarda Windows Phone 8 işletim sistemine güncellenebilecek.

Buna ek olarak Nokia’nın en üst seviyede konumlandırmak istediği akıllı telefonunda Nvidia’nın Tegra 3 platformunu kullanması bekleniyor. 4 çekirdekli bu platformu Nokia ilk kez bir akıllı telefonunda kullanacak. Buna ek olarak bu akıllı telefonun 720p destekli ekrana sahip olacağı haberleri dedikodular arasında yer alıyor. Tabii ki bu haberlerin doğruluğunu hep beraber bekleyip göreceğiz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
olursa ki olma ihtimali var o zaman ne kusur bulacaklar merak ediyorum eline sağlık teşekkürler.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bu biraz sıgınıcak bi liman arayısı gibi geldi bana :d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence nokia tegra3 kullanmaz çünkü s4 işlemciler tegra3 lerden daha iyi.

ec038

Üye
tegra ile neişi var yaa one x ile gördük 4 çekirdeğin ne kadar verimsiz hale geldiğini.. samsung ile anlaşıp işlemcisini ona yaptırsaya :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'dan 4 çekirdekli telefon gelirse kamerasının zaten dünyada bir numara olduğunu düşünürsek sanırım kağıt üstünde en iyi telefonlar arasına girer. Kağıt üstünde diyorum çünkü bir telefonun işlemcisi 1 ghz ise zaten çok iyi performans veriyor çekirdek olayı biraz da göz boyama bilen biliyor. Ama Nokia'nın 4 çekirdekli telefon çıkarması şart geride kaldı dedirtmemesi için bitane çıkartsa yeterli.

franzliszt

franzliszt

Üye
4 çekirdeğe geçse ne olacak hani market hani programlar ilk önce gitsin bir atak yapsın şu market konusunda arkadaş en azından reklam yapsın yok şu oyun çıktı yok bu program çıktı ios ilk gelişirken neler çıkardı 1gb lık oyunları 2gb lık gps programları yazdırdı,aynısını nokiadan bekliyorum artı donanım iyileştirmesiyle cpu-gpu (ben nvidia ya dahi razıyım ki çok güçlü o 4 çekirdekli işlemci - o 4çekirdekli işlemciyi ios kullansa varya nasıl performans verirdi sisteme bağlı yanı)
nokianın diğer herşeyi güzel - ekranı güzel üretiyor ,kasayı güel üretiyor , kamerası çok güzel ,ses sistemi çok güzel ama tek sıkıntısı cpu-gpu(oyunsal gpu) program çıkmaması.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
5-7 haziran arasi los angelesta yapilacak fuarda nokia ve windows phone icin duyurulacak bir cok oyun olacak. Bakalim belki dikkat cekicek bir seyler cikar.

SilentOne

SilentOne

Üye
bakarsınız 4 çekirdekli pruwievli nokialar çıkarmış :D

55lim

Üye
yerim onun çekirdeğini :D önce şu 1. Nesillere bi güncelleme yollasınlar

55lim

Üye
yok ben belle yüklemedim sorunlu diye

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yükle gör

aleranol

aleranol

Üye
valla eğer böyle bir cihaz çıkartırsa oyun için 1 tane çıkar ama diğerleri iyi gibi. Sanırım alpha ya koyar tegra 3ü koyarsa çünkü ismi karizmatik :)

• Beğen
Tepkiler: htc123
asigsasi

asigsasi

Üye
Modern Combat 3: Fallen Nation
bu oyunu çalıştıran veya buna benzer oyunlar çıkaran nokia yapsalar :dry:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
4 çekirdek çıksa bile bu 4 çekirdeği telefonun her alanında kullanıyor mu ki.. Menü geçişlerini 4 çekirdekle geçtiğini hiç düşünmüyorum..Galaxy S3 müydü 4 çekirdekler geçen..

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt