Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)
Sponsorlu Bağlantılar
mufettisg281
Üye
hepsini denedim olmadı ben de windows 7 var nemesis programını hiç ekrana vermiyor hiç bir şey göstermiyor bilgisi olan varsa yardım lütfen!!!
janoramaster
Üye
valla allah razı olsun hocam. hallettim sonunda
ahmet_599
Üye
bnde nokia x2 var onun türkiye dil kodunu bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirm
bluice1
Üye
e66 var ben denedim bunu olmuyo help me admin nasıl olck bu iş
muzisyen63
Üye
nemsis bağlantı sorunu yasıyorum neden olabilir
JetMehmet
Üye
Selam Arkdaşlar bende Tel güncelleştirdim ama sonra ingilizce oldu baktım eyep bulamadım 6300 Tefonunun Kodu. RM-217 türkçe nasıl yapacaz bilgisi olan varmı arkdaşlar Lütfen..
deadlyking80
Üye
Kardes Ben Yapıorm da teLefnu bulmuor ne yapmalıyım :S
atak45
Üye
Mrb nokia x2 00 bu telefonun türkçe dil kodunu arıyorum yardımcı olurmusunuz ? Rm 618
bcalvus
Üye
Program için teşekkürler, ama maalesef hiçbirşeye yaramıyor, kendi adıma konuşuyorum, benim telefonu görmedi bile, nokia 6630.
yeah_gs
Üye
bn scan yapnca bşi bulmuo neden
Never.Back.Down
Üye
telefonun imei ve versiyonunu bulmuyor error diyor
agrasif53
Üye
arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz bende nokia C3 var ingilizce turkce yapmak istiyorum ama nasil yapacam bana turkce dil kodu lazim yardim edebilirmisiniz simdiden tesekkur ederim
ULASILMAZz
Üye
N95 8GB 'a yazılım güncellemesi yaptım...daha snra tlfnum inlizce oldu.burda yazan nemesis proqramını da yükledim we talimatları uyguladım.nemesisi hallettikten snra tekrar Nokia Software den yazılımı yüklemeye çalıştm ama yüklemiyor. ( ''cihazınız içn mevcut yazılım güncelleştirmesi yok'' yazıyor)
Buna bi çare bulursanz çok memnun kalırım...şimdiden tşkler...
kardeş eline koluna ağzına sağlık beni öle bi dertten kurtardın ki yaptım oldu telim tekrar tr artık allah razı olsun sendennnnnnn
setko
Üye
slm uzun zamandır üyenızım E 52 nıkoa aldım ama türkçe kodu bılmıyorum mumkunse edıtörumuzden yardım beklıyorum pls şimdiden tşkler
realldal
Üye
kardes bu NSS proqraminda telefonumu gorsetmiyor.Nasil yapa bilirim
'Patron
Üye
yararlı bilgiler gerçi bende olmadı hiç ama
serseri.20111
Üye
arkadaşlar bende nokia x2 var güncelledikten sonra dili ingilizce oldu dil seçeneklerinde türkçe yok türkçe dil olan bir yazılım bulabilir miyim veya bana yardımcı olun lütfen rm-618
temp512
Üye
nss nin windows 7 uyumlu olanı yokmu win 7 de çalışmıyo bir yardım cı olun