Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)

Sponsorlu Bağlantılar

mufettisg281

Üye
hepsini denedim olmadı ben de windows 7 var nemesis programını hiç ekrana vermiyor hiç bir şey göstermiyor bilgisi olan varsa yardım lütfen!!!

janoramaster

Üye
valla allah razı olsun hocam. hallettim sonunda :)

ahmet_599

Üye
bnde nokia x2 var onun türkiye dil kodunu bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirm

bluice1

Üye
e66 var ben denedim bunu olmuyo help me admin nasıl olck bu iş :hmmm

muzisyen63

Üye
nemsis bağlantı sorunu yasıyorum neden olabilir

JetMehmet

Üye
Selam Arkdaşlar bende Tel güncelleştirdim ama sonra ingilizce oldu baktım eyep bulamadım 6300 Tefonunun Kodu. RM-217 türkçe nasıl yapacaz bilgisi olan varmı arkdaşlar Lütfen..

deadlyking80

Üye
Kardes Ben Yapıorm da teLefnu bulmuor ne yapmalıyım :S

atak45

Üye
Mrb nokia x2 00 bu telefonun türkçe dil kodunu arıyorum yardımcı olurmusunuz ? Rm 618

bcalvus

Üye
Program için teşekkürler, ama maalesef hiçbirşeye yaramıyor, kendi adıma konuşuyorum, benim telefonu görmedi bile, nokia 6630.

yeah_gs

Üye
bn scan yapnca bşi bulmuo neden

Never.Back.Down

Üye
telefonun imei ve versiyonunu bulmuyor error diyor

agrasif53

Üye
arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz bende nokia C3 var ingilizce turkce yapmak istiyorum ama nasil yapacam bana turkce dil kodu lazim yardim edebilirmisiniz simdiden tesekkur ederim

ULASILMAZz

ULASILMAZz

Üye
N95 8GB 'a yazılım güncellemesi yaptım...daha snra tlfnum inlizce oldu.burda yazan nemesis proqramını da yükledim we talimatları uyguladım.nemesisi hallettikten snra tekrar Nokia Software den yazılımı yüklemeye çalıştm ama yüklemiyor. ( ''cihazınız içn mevcut yazılım güncelleştirmesi yok'' yazıyor)

Buna bi çare bulursanz çok memnun kalırım...şimdiden tşkler...

delirüzgar68

Üye
demekki yanlış yapıyorsun kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bu program telefonunu güncelleştirmen için :oke:
slm ben nemesis programı yükledim ama imel arama butonuna basıyorum ama calısmıyor neden tel nokia 6630 acil cvp

volkancelik08

volkancelik08

Üye
kardeş sen ne büyük adamsın eline koluna diline sağlık beni öyle bi dertten kurtardın ki yaptım oldu telim tekrar tr yine allah razı olsun senden

----------Eklendi @ 03:58:14 ---------- Yazıldı @ 03:57:16 ----------

kardeş eline koluna ağzına sağlık beni öle bi dertten kurtardın ki yaptım oldu telim tekrar tr artık allah razı olsun sendennnnnnn

setko

Üye
slm uzun zamandır üyenızım E 52 nıkoa aldım ama türkçe kodu bılmıyorum mumkunse edıtörumuzden yardım beklıyorum pls şimdiden tşkler

realldal

Üye
kardes bu NSS proqraminda telefonumu gorsetmiyor.Nasil yapa bilirim

'Patron

'Patron

Üye
:tşk: yararlı bilgiler gerçi bende olmadı hiç ama

serseri.20111

Üye
arkadaşlar bende nokia x2 var güncelledikten sonra dili ingilizce oldu dil seçeneklerinde türkçe yok türkçe dil olan bir yazılım bulabilir miyim veya bana yardımcı olun lütfen rm-618

temp512

temp512

Üye
nss nin windows 7 uyumlu olanı yokmu win 7 de çalışmıyo bir yardım cı olun

Üst Alt