Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)

Sponsorlu Bağlantılar

vmarx

Üye
arkadaşlar tüm işlemleri yaptım. nemesisle felan herşeyi düzgün yaptım. nokia software update i yükledim. çalıştırdım ama reinstall seçeneği yoktu bende yeni çıkan ovi suite i indirdim orda reinstall var. onu yaptım güncellemeye çalışırken "iç hata : yazılımın sürümü düşürülemedi. cihazın R&D sertifikaları yok!" diye hata veriyor çözümü bilen varsa lütfen yardım etsin

Birebir aynı problem var.ÇÖZÜM?????

poltara

Üye
telefonun ıd gelmedi yazmak kolay siteyede hani hiçbişey yok

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Bana RM-495 5130c-2 İçin tr kodu lazım acilllll

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Baş Sayfa Ve diğer sayfalardaki yönergeleri uyguladım Ayrıca RM de indirdim fakat RM nin yolunu nasıl gösterceğim onu unuttum lütfen yardım edin.selamlar

--------------- Ekleme ---------------

arkadas n95 turkce programı varmı
Kardeş İlk sayfalara Bak Orada var.Bulamazsan tekrar yaz kolay gelsin

gezegen37

Üye
ben noka turkce programı arıyorum mumkunmu acaba

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Evet Arkadaşlar 6500c Son Versiyon....Birazdan Link Vereceğim İnşaallah Şuan yükleme Yapılıyor...Evet Yükleme Bitti..NOT:Ama Türkçe Dil Yok Bilesiniz Arkadaşlar

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar Halen Sabırla 6500c ile alakalı Sorunumun giderilmesi hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum..Selam Ve Dua İle:hmmm:hmmm

umomanemre

Üye
n73 me telefonum var.uyguladım ve işe yaradı.şuan türkçe :) teşekkürler..

hunter41

hunter41

Üye
bu program ile telefonun imeisi değiştirilirmi cevap beklyıroum

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Arkadaşlar 6500c Telefonuma Daha Çare Bulmadım..Lütfen Yardım..

canafar7

Üye
NSS'nin son sürümünü indirirsen error vermiyor

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

mertt_cann

Üye
bağlanamıyorum güzel kardeşim

bağlanamıyorum güzel kardeşim:off::off:

bağlanamıyorum güzel kardeşim:off::off:

BEuWoLF

Üye
Scan eror yazıo neden acaba ?

secret79

Üye
ben çok ugraştım ama birtürlü olmadı nokia n 80 telefonum var ingilizce oldu dediginiz gibi programı kurdum telefonu taktım pc suite yi seçtim telefondan daha sonra nss den aramaya tıkladım hiçbirşey olmadı programın üzerinde yanıt vermiyor yazıyor belli bir süre sonra donup kalıyor bana yardımcı olurmusunuz başka ne yapabilirim yanlış yaptıgım birşeymi var yoksa

lasvetorus

lasvetorus

Üye
product code değiştirmekle telefon Türkçe olmaz.Bu arkadaşın açtığı konu n73 Türkçeleştirme değil n73 product code değiştirmedir.Lütfen bilmediğimiz konuda konu açmayalım.Çünkü telefonun product code değiştirmek ve Türkiye kodu kullanmak , sadece telefonun bir sonraki güncellemeyi nokia dan Türkiye koduyla istemesi demektir.Product code değiştirdikten sonra tekrar bir güncelleştirme yapılmazsa telefon Türkçe dil dosyasını alamaz.Bu arada güncelleştirme işlemini en yeni yazılım mevcut uyarısından dolayı yapamayanlar biraz risklide olsa jaf ile flashlama yolunu seçebilirler aksi takdirde bir sonraki güncelleştirmeyi beklemek zorundalar.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
teşekkürler

ayfafur4

Üye
arkadaşlar ben programı yukledim herşeyi harfiyen uyguluyorum hiç hata vermiyor ama işlemide yapmıyor

mohikan_1453

Üye
Allah razı olsun ellerine sağlık

Üst Alt