Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)

Sponsorlu Bağlantılar

&MAVİ&

&MAVİ&

Üye
Arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşşekkür ederim biraz uğraştım mevzuyu çözmek için ama sonunda çözdüm e51 ile n95 8gb telefonların ikisinede yazılım yükledim ve sayenizde türkçe yaptım tekrar teşekkürler hepinize :):):)

sercan123456

Üye
telefonu görmüyor..

kissdeath21

Üye
selam 6700 benim telefon dediniz gibi programı kurdum herşey tamam phone infodan sonra scan tusuna bastıktan sonra altta eror diye bir hata veriyor acil yardım ederseniz sevinirim

ekc-103

ekc-103

Üye
emeğine sağlık...

nimirrr

nimirrr

Üye
kardeşim süpersin ustasin sen bu işin yapmak ayrı ustalık ogretmek te daha farklı bı ustalık her usta bılgısını aktarma yetenegıne sahıp degıldır teşşer edıyorum

esrarengiz_6471

Üye
arkadaşlar daha önce yazan oldumu bilmiyorum ama bir hatırlatma olsun.Ben 6220classic telefonumu versiyon güncelledim tabi dili ingilizce oldu sonra bu program ile türkçe yapmaya çalıştım maalesef program telefonu görmedi.ama sonradan farkettim ki telefonu bilgisayara bağlayınca telefon ekranına gelen pc suite,depolama vs birini seçince program görmüyo bunlardan birini seçmeyin bilgisayara bağlayın ve programda anlatılanları yapın o zaman oluyor.umarım yardımcı olur

servan03

Üye
arkadaşım çalışmanı paylaşmışsın teşekkürler.acaba e72 için türkçeleştirme codunu nasıl bulabilirim

alielif

Üye
bende program hala eror veriyor :(

--------------- Ekleme ---------------

ben söylenen uygulamaları yaptığım halde halen eror veriyor ve pc suite yüklü olmayan bir pc de yaptım bu uygulamayı olmuyor,yardım edebilen varsa sevinirim.

muratsim67

Üye
kkardeş bu program yanıt vermiyor.bide başkalarında bi eklenti daha iniyordu bunda yok.

ya bunun enson sürümüde error hatası veriyor ne yapcaz.

sdgSDGsDG

Üye
beyler e5 kulaniyorum olurmuu ??
olursa kodu ??

mcaltunel

mcaltunel

Üye
emeğine sağlık

lazokafkef

Üye
kardeşim 6630 telefonum var sorunsuz güncelledim telefonda hiç bir problem yok ama türkçe kullanmak istiyorum türkçe dil seçeneği yok . bu program da error verip duruyor ne yapmam gerekyor sorunlar hakkında çözüm yollarını sölermisin.error verip duruyo.başka bir program da denedim ondada hata veriyor.

evet ya biri yardım etsin doğru dion

kardeşim nasıl yaptın ben telefonumu güncelledim ama error veriyor nasıl yaptığını anlatırmısın

sonsistem

Üye
slm arkadaşlar ben bu programı kurdum
yukarıdakı mercek kısmını tıkladım phone info ya tuşladım sonra scan a bastım altta error yazdı acaba nedendir bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.
bu arada pc suite kurulu ve tele bağlıyken yaptım

alpkop

Üye
evt, ne e51 nede e72de cevap vermiyor NSS, hiç takılı deilmiş gibi bir şey görmüyor?

djfear27

Üye
Telefonum çöktü ! :S çalışmıo deli oldum açılmıo bile siz siz olun sakın denemeyin!! tlfncuya qötürün 3den 5den kaçmain agalar!!!

zavas

Üye
eror veriyoor nasıl ayarlayabilirizz

onur027

onur027

Üye
Nss error hatası verenler....ctrl+alt+del yapın.işlemlerden arka planda pc suit ile alakalı ve nss ile alakalı ne varsa sonlandırın.ve ardından tel.in usb den çıkartıp tekrar takın ve ardından nss yi tekrar açın düzelecektir.programfiles e girip pc suitin adını vs.. Değiştirmeye gerek yok.

rudehunter

Üye
Bu program calısmıo yanıt vermio yardımcı olabilrmisiniz???????????**

ugurcan272009

Üye
arkadas n95 turkce programı varmı

sinful_35

Üye
verdınız bu program calısmıyo arıyo yanıt vermıyo dıyo kalıyo

Üst Alt