Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)

Sponsorlu Bağlantılar

kont_draqula

Üye
YAW arkadaşlar ben n82 kodunu girdim fakat bir türlü türkçe yapamadım lütfen yardım...!:(

mc zerem

mc zerem

Üye
güzel belki birgün güncellerim

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Teşekkürler,

gamelof

Üye
ya aba ben programı indirdim ama benim cihazı bulmuyor yardımcı olurmusunuz

moris11

moris11

Üye
ar4kadaşım ben uyguluyorum ama scan yapınca benim telefonu bulmuyor eror diyor
ne yapmam lazım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar olmuyor ne yaptımssa tolmuyor benim tel 6120 classic niye nemesis eror diyor anlamıyorum

alican_1089

Üye
yha kafayı yicem bunu yaptım ama güncelleştirme gerekmez dio zaten yüklemişdim:S

antuwm

Üye
guncelleme yapmaya calısıyorum telefondaki yaılım son versiyon oldugu için tekrar guncelleme yapmıyo napmam gerekiyo arkadaşlar

Konuyu Acan Arkadaşım iyi bi iş Yapmıssın msjlara bi kulak versende kafayı yemesek

muratci9

Üye
türkce dil kodları calışmıyor

rhombuscyprus

Üye
slm arkadaslar nokıa 6500 slayd turkcı dıl secenegı yok nasıl turkce dıl secenegını yukleye
bılırım yardımcı olursanız sevınırım

slm arkadaslar nokıa 6500 ıcın turkce dıl secenegıne ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım
:megafon:

asada123

asada123

Üye
kardeş telefonu pcye bağlıyorum ama scan a basınca gözükmüyor kabloyu telefona takınca 1.nokia mode 2.printing & media 3.data storge hangisine basam hepsini denedim olmuyor?

husbay91

Üye
5130 xpress music türkçe dil kodu yok mu

abiler 5130 xpress music dil kodu yok mu

dayedemo

Üye
ya abicim iyisin güzelsin hoşsun ama ben senin dediklerini yaptım ama ilk dediğin gibi ilk merceğe basıyoruz tamam ok birşeyler yazıyor sonra scana bas diyorsun ona da ok ama sonra taradığı zaman hata (eror) hatası veriyor anlayacağın bence b konuda biraz yabancı kaldık bunu nasıl yapacağımızı bir anlatırsan allaha şaükür edeceğiz

aa-tolga

aa-tolga

Üye
5130 xpress music türkçe dil kodu yok mu

abiler 5130 xpress music dil kodu yok mu

5310 türkçe dil kodları buyrun telefonunuzun rengine göre seçin
*#0000# telefonun RM 303 hangi versiyonu yüklü olduğunu gösterir.

0546996 RM-303 EURO-C TR SAKURA RED LATIN
0548686 RM-303 EURO-C TR WARRIOR BLUE LATIN
0562841 RM-303 EURO-C TR CANDY GOTHIC LATIN
0564427 RM-303 EURO-C TR ALL BLACK LATIN
0567417 RM-303 EURO-C TR WHITE SILVER LATIN

erkan2834

Üye
ben programı indirdim ve şekildeki gibi uyguladım fakat tlf imey nosu ve kot nosu yazmıyor anlayacagın hişbir işe yaramıyor tlf hala yabancı türkce yazılım nasıl yukleyecegım tşk

aa-tolga

aa-tolga

Üye
ben programı indirdim ve şekildeki gibi uyguladım fakat tlf imey nosu ve kot nosu yazmıyor anlayacagın hişbir işe yaramıyor tlf hala yabancı türkce yazılım nasıl yukleyecegım tşk

telefonun versiyon numarasını *#0000# yazarsan görürsün.

callaci

Üye
selam ben nokia n73 telefonumu güncelleştirdim dil ingilizce oldu bu nss programını indirdim çalıştırdım herşeyi aynı şekilde yaptım ama ne email numarasını veriyor ne başka bişi eror falanda demiyor busy diyor tabi 20 dk falan beklemedim çünkü canımı sıktı 3 saat güncelleştirmenin ardından...şimdi bidaha denicem olursa olur olmazsa allah kerim arkadaşlar benden size uyarı güncelleştirme falan yapmayın hiç bi işe yaramıyor telefon hızlı oluomuşta falanda filanda bunlar hikaye kullan gitsin şiddetle tafsiye etmiyorum telefon güncelleştirmesini eğer şimdide yapamazsam gönderecem garantiye orda yapsınlar dilini türkçe....

tarik81

tarik81

Üye
arkadaşlar program telefonumu tanımıyo erorr yazıyo surekli 6500 slide nokıa kullanıyorum turkce yapıcam teşekkurler

slm dostum nemesis programı surekli erorr yazıyo bi yardım etsen şimdiden teşekkur ettim kral

beyler banada yardım ederseniz sevinirim tel turce olmuyo nemesis programı surekli erorr yazıyo sinir oldum teşekkurler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaşlar program telefonumu tanımıyo erorr yazıyo surekli 6500 slide nokıa kullanıyorum turkce yapıcam teşekkurler

slm dostum nemesis programı surekli erorr yazıyo bi yardım etsen şimdiden teşekkur ettim kral

beyler banada yardım ederseniz sevinirim tel turce olmuyo nemesis programı surekli erorr yazıyo sinir oldum teşekkurler

Nemesisi tanımıyorsa phoenix kullanın.link asagıda

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-istedigin-dili-yukle-225547.html#post1437155

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
önemli bilgiler bunlar saol

hamza271970

hamza271970

Üye
teşekürler emeğine sağlık:oke:

Üst Alt