Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)

Sponsorlu Bağlantılar

hamza271970

hamza271970

Üye
arkadaşlar 3250 programda scan yapıyorum scan eror diyor ne yapmam gerek:(

mitixi13

mitixi13

Üye
6630 scan eror ne yapmalıyım

MirHaSaN

MirHaSaN

Üye
Kardeş Lütfen Yardım Et
Firmware Ne Onu Bilmiyorum Yani Benim teleofnda Yüklümü bilmiyorum N91 kullanıyorum NSU İle Update yaptım ama başka yol yokmu Türkçe Yapayım ???
NSS Ile Yaptim Olmadi Baska Telefonlarida Denedim Yine Olmadi Lutfen Yardim

sananesanan

Üye
Ya arkadaşım bide bizim şu E71 için dil koduna bir el atarmısın

muratb_1

Üye
teşekkürler

ozem

Üye
ben yaptım dediklerinizi fakat önceden güncelleme yaptığım için tekrar güncelleme yapamıyorum...ne yapmam gerekiyor telefon ingilizce kaldı.....................

Quarshy

Üye
Merhaba, 6630'um usb kablosu ile bağlı ve nokia suite telefonu görüyor bir problem yok.
Fakat NSS telefonu görmüyor. Telefonum Nokia Suite ile güncelleştirdim. İngilizce oldu. T9 ile yazamıyorum doğal olarak türkçe desteği yok. NSS'de verdiği hata şu;

Kod:
Checking Framework...Done.
->..pdginterfc.dll version: 1.0.478
->....pdg4fbus.dll version: 1.0.1502
->....pdg4mbus.dll version: 1.0.106
->.....pdg4fls.dll version: 1.0.1101
->....pdg4flsc.dll version: 1.0.0.46
->pdgphonebook.dll version: 1.0.184
->.bb5usbflash.dll version: 1.0.0.37
Reading Virtual USB device...Done.
->: EC9795B1, HW: 0.0
Testing Interfaces...
->USB DKU2....Supported.
->USB CA-53...Supported.
Testing Directories...
[B]->DCT4 Loaders Dir('Flash')......Found.
-->0 file(s) found.
-->Please copy the loaders first!
->ADSP Loaders Dir('FlashUsb')...Found.
-->0 file(s) found.
->DCT3 Loaders Dir('fls1sup')....Found.
-->0 file(s) found.
->Products Dir('products').......Not Found.
[/B]

Telefonumun markası: Nokia 6630

sananesanan

Üye
Arkadaşım bende e71 var ama RM kodu 357 bunun dil kodu nedir acaba yardımcı olursan sevinirim

insignium

Üye
ya superr yaa uyanık telefoncuya para kaptırmadım sayende kendim yaptm 20 milyona yapcaktı bu kadarcık olay için...

engell

Üye
scan dediğimde eror yazıyor ne yapmalıyım telefonum ingilizce kaldı yaa:( markası nokia E65 yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

ismail 87

Üye
ya bende nokia n 73 var ben bunu yazılım attım ve sonrası yabancı dil oldu turkçeleştriorm kod değişdi nemesisiden ama bu seferde pc suiteden yazılım son sürüm dio guncellemio napcam yaa 20 tl alıo tlfncuu gunlk kazancımı gidip orayamı bayılıyı bi yardımcı ormsnz allah rızası için qardeşlerim

--------------- Ekleme ---------------

:sn:ya bende nokia n 73 var ben bunu yazılım attım ve sonrası yabancı dil oldu turkçeleştriorm kod değişdi nemesisiden ama bu seferde pc suiteden yazılım son sürüm dio guncellemio napcam yaa 20 tl alıo tlfncuu gunlk kazancımı gidip orayamı bayılıyı bi yardımcı ormsnz allah rızası için qardeşlerim:(

Ahmett58

Üye
olmuyo kardes ya ılk adımda scan yapıyorum error verıyoz scane anlamadım gıttı ...

musty_60

Üye
yaa ama ben usb kablosuyla baglantı yapıyorum olmuyo neden ki ?_??

burockbiz

Üye
slm arkadaşlar programlar bende var 2630 için dil kodu lazım bide usb kablosu :) ucuz tel diye ingilizce mi kullanacaz bilen varsa bi güzellik yapsın...

turkishgroom

Üye
arkadaslar nokia 5320 nin turkce dil kodu lazım lütfen yardımcı olun girmediğim ululslararası site kalmadı bulamadım.

Bayraktar-İ

Üye
arkadaslar bu kodu nereye yazıcaz bende format attırdım türkçe yazılım yok telefonumda yardım ederseniz cok sevinirim teşekkurler.

turkishgroom

Üye
5320 icin yardımcı olacak kimse yok mu?

ogmmurat

Üye
yüklenmiyor nss hata veriyor yüklendiğindede ımeıl no görünmüyor

kmlglc

Üye
Arkadaşlar nss hata veriyor ise, pcdeki nokia ile ilgili bütün programları kaldırın, pc suite map loader nsu vs. nss dahil. sonra ccleaner veya benzeri bir programla atık dosyaları temizletin.
pcyi yeniden başlatyıp pc suiti ve ardından nss programını kurun. pc suit ile bağlandıktan sonra nss programı telefonu görüyor ve hata vermiyor. yine olmuyorsa daha önce nokia pc sie veya benzeri program yüklenmemiş bir makinada hatta yeni formatlanmış bi makina daha iyi olur, onda deneyi kesinlikle olacaktır. Güncellemeden sonra kodu değiştirdiğiniz halde güncelleme bulunmuyor uyarısını alıyorsanız tr ye uygun başka bir code deneyin yine sonuç alacaksınız.
saygılar..

Üst Alt