Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)
Sponsorlu Bağlantılar
masironas
Üye
eywallah kardeşim
NNUURRİİ
Üye
merhaba arkadaşlar nokia 5610 türkçe kodunu yazabilirmisiniz
--------------- Ekleme ---------------
ARKADAŞLAR DİLİ TURKÇE yapmak için gerekenleri yaptım ama güncelleştirme olmuyo yeni sürüm yok diyor dili kaybettiğimde yeni yazılımı yüklemiştim şimdi ne yapabilirim
akyoleray
Üye
arkadaşlar 6300 v 7.0 yükledim dili gitti sonra nemesisten kodunu değiştirip türkçe kodunu yazdım ancak update yapmak isterken zaten telefonunuzda güncel sürüm var diyor kodu değiştirip eski kodu yazdığımda yine de yeniden yüklemek için tıklayınız diyor. ama türkçede update yapamıyorum. bana yardımcı olabilir misiniz ?
önceki dil kodu 0554579 yeni girdiğim ise 0537625
jackass4545
Üye
Arkadaşlar N73 V4,0812,4,2,1 RM-133 model telefonum var NSS programında görmüyo tükçe yapamadım sorunun çözümü nedir??
ahmetridvan
Üye
6300ı güncelledim hem türkçe olmuyo
hemde kulaklıgı görmüyo
jackass4545
Üye
Çok teşekür ederim " AkreP_KraL_19_1 " benim N73 Me telefonum vardı bu program sayesinde artık türkçe. denedim yaptım oldu.
corchy
Üye
saolasın
aa-tolga
Üye
Arkadaslar E66 icin bu kodlar denenmisitr tarafımdan hayırlıolsun...
Code: 0558455: RM-343 CTR EURO2 TURKEY WHITE STEEL
Code: 0557932: RM-343 CTR EURO2 Turkey GREY STEEL
xkvtx
Üye
kardeş bluetooth dan olur mu nasıl olur
sagoloji_01
Üye
arakdaşlar bendeki pc vista nss açılıyor devamı gelmiyor yardım please
ordulukazak
Üye
teşekkur
NNUURRİİ
Üye
Dili türkçe yapmak için kodları nerde bulabilirim nokia 5610 bide gerçekten oluyomu boşa uğraşmayalım arkadaşlar
arslan001009
Üye
arkadaşlar çıldımak üzereyim nokia 6500 türkçeleştiremedim.yardımmm yardıııımmmm.yetişiiiin aciiiiillll.
--------------- Ekleme ---------------
burada yazılanların hepsini uyguladım olmuyor.daha önce türkçe idi.daha ne yapabilirim.
herseyı yaptım fakat nokıaupdate yapamıyorum cunkü zaten enson guncelı yuklemıssınız yenıden yukleyemezsınız dıyor. ne yapmalı
envermeric
Üye
Slm arkadaşım benim pc vista yazılan herşeyi yapmama ragman nss programı açılıyor fakat mercek işaretine basınca hicbir hareket olmuyor iki bilgisayarım var ikisindede denedim olmadı cihazım n95 8gb yardımcı olursan çok sevinirim
serdardinho
Üye
ya her işlemi yaptım en sonunda güncelleme yapılmış dio bidaha güncelleyemeiom yardım ederseniz sevinirim
mikrop_2
Üye
merhaba arkadaşlar... telefonum 6680 Nokia Software Updater ile yazılımını güncelledim ama türkçe yok türkçesini ararken bu siteyi buldumm şimdi programı indirdim phona basıyorum scan diyorum telefonu bulmuyor hangi kablo ile pc yi bağlıcaz ben dku-2 ile bağladım yardımcı olurmusunuz..
salvadordaly
Üye
Eline koluna sağlık nokia 5310 xpressmüzik sağlam bir şekilde türkçeleştirdim sorunsuz işlem tamam türkçe kodu : 0546966