Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)

Sponsorlu Bağlantılar

masironas

Üye
eywallah kardeşim

NNUURRİİ

Üye
merhaba arkadaşlar nokia 5610 türkçe kodunu yazabilirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR DİLİ TURKÇE yapmak için gerekenleri yaptım ama güncelleştirme olmuyo yeni sürüm yok diyor dili kaybettiğimde yeni yazılımı yüklemiştim şimdi ne yapabilirim

akyoleray

Üye
arkadaşlar 6300 v 7.0 yükledim dili gitti sonra nemesisten kodunu değiştirip türkçe kodunu yazdım ancak update yapmak isterken zaten telefonunuzda güncel sürüm var diyor kodu değiştirip eski kodu yazdığımda yine de yeniden yüklemek için tıklayınız diyor. ama türkçede update yapamıyorum. bana yardımcı olabilir misiniz ?
önceki dil kodu 0554579 yeni girdiğim ise 0537625

jackass4545

jackass4545

Üye
Arkadaşlar N73 V4,0812,4,2,1 RM-133 model telefonum var NSS programında görmüyo tükçe yapamadım sorunun çözümü nedir??

ahmetridvan

Üye
6300ı güncelledim hem türkçe olmuyo
hemde kulaklıgı görmüyo

jackass4545

jackass4545

Üye
Çok teşekür ederim " AkreP_KraL_19_1 " benim N73 Me telefonum vardı bu program sayesinde artık türkçe. denedim yaptım oldu.

corchy

corchy

Üye
saolasın

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Arkadaslar E66 icin bu kodlar denenmisitr tarafımdan hayırlıolsun...

Code: 0558455: RM-343 CTR EURO2 TURKEY WHITE STEEL

Code: 0557932: RM-343 CTR EURO2 Turkey GREY STEEL

xkvtx

Üye
kardeş bluetooth dan olur mu nasıl olur

sagoloji_01

Üye
arakdaşlar bendeki pc vista nss açılıyor devamı gelmiyor yardım please

ordulukazak

Üye
teşekkur

NNUURRİİ

Üye
Dili türkçe yapmak için kodları nerde bulabilirim nokia 5610 bide gerçekten oluyomu boşa uğraşmayalım arkadaşlar

arslan001009

Üye
arkadaşlar çıldımak üzereyim nokia 6500 türkçeleştiremedim.yardımmm yardıııımmmm.yetişiiiin aciiiiillll.

--------------- Ekleme ---------------

burada yazılanların hepsini uyguladım olmuyor.daha önce türkçe idi.daha ne yapabilirim.

yoza

Üye
kardeş daha ayrıntısı yokmu bu ayarın ya

gokseli

Üye
herseyı yaptım fakat nokıaupdate yapamıyorum cunkü zaten enson guncelı yuklemıssınız yenıden yukleyemezsınız dıyor. ne yapmalı

envermeric

envermeric

Üye
Slm arkadaşım benim pc vista yazılan herşeyi yapmama ragman nss programı açılıyor fakat mercek işaretine basınca hicbir hareket olmuyor iki bilgisayarım var ikisindede denedim olmadı cihazım n95 8gb yardımcı olursan çok sevinirim

serdardinho

Üye
ya her işlemi yaptım en sonunda güncelleme yapılmış dio bidaha güncelleyemeiom yardım ederseniz sevinirim :agla

mikrop_2

Üye
merhaba arkadaşlar... telefonum 6680 Nokia Software Updater ile yazılımını güncelledim ama türkçe yok türkçesini ararken bu siteyi buldumm şimdi programı indirdim phona basıyorum scan diyorum telefonu bulmuyor hangi kablo ile pc yi bağlıcaz ben dku-2 ile bağladım yardımcı olurmusunuz..

salvadordaly

Üye
Eline koluna sağlık nokia 5310 xpressmüzik sağlam bir şekilde türkçeleştirdim sorunsuz işlem tamam türkçe kodu : 0546966

Üst Alt