kardeş sağolasın. ellerin dert görmesin. o kullandığın program da süper yaw. telefonun güvenlik nosunu kırmak için kullanmıştım bi ara. bayaa işe yarıyor yaw anlayacağın. tekrar ellerine sağlık.
Nokia N95 RM-159' larda eğer NSS ile ülke kodu değiştirilmeden Nokia NSU kullanılarak yazılım V14.0.001'e yükseltilmiş ise dil ingilizce olmakta ve bu durumun şu an için geri dönüşü bulunmamaktadır. Yani bu işlem olduktan sonra nss ile ülke kodu değiştirilebilmekte ancak versiyon yükseltmesi (21.00) ve türkçeleştirme işlemi yapılamamaktadır. Sorunun yeni versiyon NSU programı yayınlanıncca ortadan kalkacağı düşünülmektedir. (Kaynak: Yabancı forumlar)
Not: Bir kaç kişi telefonlarını kırdırarak tekrar eski bir versiyona downgrade ettikten sonra yeniden yükleme yapabildiklerini yazmışlarsa da nasıl olduğu ve işe yarayıp yaramadığı kesin olmamaktadır.
6300 türkçe omuyor mu peki? bugün 06.01 versiyonu yükledim ama türkçe olmadı
bi kaç kişinin yorumu okudum nasıl omuşsa türkçe diyorlar. Formun her yerini gezdim 6300
için kimse konuşmamış yada ben bulamadım nemesis de flash bölümünü tıkladığımda versiyon hiç bişey gelmiyor. yardımcı olursanız sevinirim
6300 türkçe omuyor mu peki? bugün 06.01 versiyonu yükledim ama türkçe olmadı
bi kaç kişinin yorumu okudum nasıl omuşsa türkçe diyorlar. Formun her yerini gezdim 6300
için kimse konuşmamış yada ben bulamadım nemesis de flash bölümünü tıkladığımda versiyon hiç bişey gelmiyor. yardımcı olursanız sevinirim
al kardeş
NSS ile ürün kodunu şu olarak değiştir: 0537625 Bu kod TR koduymuş. Nette buldum umarım doğrudur. Bu kod için son sürüm v05.50 olarak gözüküyor.