ABE TESEKUR EDERIM GERCEKTEN GUZEL BIR SEY INDIRDIM VE FAYDALANDIM HERKESE TAFSIEEDERIM ELINE SALIK VE BEN SUAN KURDUSTANDAYIM EMA YINE ELINE SALIK EYVELA ABEn:
Arkadaşlar 5300 Express Music Türkçe menü kodu nedir? Birde T-mobile simkilidikoymuş restriction code diye birşey istiyor eğer türkçe yapabilirsim simkilidi çözülür mü?
Arkadaşlar 5300 Express Music Türkçe menü kodu nedir? Birde T-mobile simkilidikoymuş restriction code diye birşey istiyor eğer türkçe yapabilirsim simkilidi çözülür mü?
slm arkadaslar bende 6120c var yazılım güncelledim ama telefon ingilizceye döndü içindede türkçe yok yukarda verilen NNS diye verilen proğramı yükledim ama oda telefonu bulamıyor... telefonu düzeltmeme lütfen yardım edin
merb. arkadaşlar bend nokia n95 var ve tazılımını güncelleştirdim.Nemesis Servis Suite programıyla dili türkçe olmuyor..Nemesis programında phone infodan sonra scan diyorum fakat benim cihazı görmüyor..yardımcı olursanız sevinirimm..şimdiden kolay gelsin
nokia pc suite yi yükleyin (yoksa) telefonu pc su,te ye tanıtın sonra pc suite yi kapatın bilgisayarım-yönet-aygıt yöneticisine girin. portable devices ten telefonunuzu kaldırın nemesis artık okur
arkadaslar ben nemesis adlı programı yukledım mercegı tıklıyorum phone ınfoya gelıyorum scan dıyorum ama asagıda scan for produck error hatası alıyorum telefonumun dılı su anda almanca telefonum 6680 lutfen yardııııımmmm