Nokia, Yazılım Güncellemeden Sonra Dilin İngilizce Olmasına Çözüm. (Türkçe yapın)

merhaba arkadaşlar tolga yardımına ihtiyacım var abim. şimdi elimde nokia 5130 express music siyah yan tarafları gümüş. bi tane telegfon var. rm495 i indirdim. ancak phoneix programında flashing menüsünde gözat dediğim zaman göremiyorum tr dil kodlarını hep indına ve hindistan var. 5310 u indirdim. ancak onuda kuramıyorum nasıl yapıcam bir yardımcı olabilirmisin.. lütfennn çok acil.

benm telefonum 5800 1 2 gün önce güncelleştirdm en son yazılımı yükledim türkçe dili vardı ama gitti geri yüklmek için dediğiniz programı yükledim ama o program telimi okumadı yardımcı olurmusunuz...:S

sanorhan

Üye
Mehabalar arkadaşlar bende de Nokia 6260 slide modeli var s40 programlı.Güncelleme yaptım Türkçe dil seçeneği kayboldu.bu linkteki programı indirip bağladım tel i ancak error veriyor bana detaylı bir çözüm anlatacak bi arkadaş varsa şimdiden çok teşekkürlerimi sunarım.Ben yeni bir kullanıcıyım ve bu konularda biraz da acemiyim !!!!

sosurka

Üye
bende yaptım olmadı ya: error diyor scan yaptıgında

SaDIK_42

Üye
Kardeş çok Sağol ama Nokia E65 de hata veriyor telefonun kodlarını göstermesi için scan tuşuna bastığımızda hiç bir kod göstermiyor... yardımcı olursan sevinirim... Birde Telefon pc ye bağlı olduğunda telefon modu ne olacak Pc Suite Mi Yoksa veri Aktarımı Mı olacak..

eko1113

Üye
benim telefonum 6700c-1 orjinal dil kodu 0570895 nemesisle hiç bir problem olmadan ayarlarına ulaşabiliyorum fakat dil kodu değişmiyor bu durumla daha önce karşılaşmış olan arkadaşlar yardım ederbilir misiniz?

mimeste

Üye
bilgisini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

arkadaşlar tüm işlemleri yaptım. nemesisle felan herşeyi düzgün yaptım. nokia software update i yükledim. çalıştırdım ama reinstall seçeneği yoktu bende yeni çıkan ovi suite i indirdim orda reinstall var. onu yaptım güncellemeye çalışırken "iç hata : yazılımın sürümü düşürülemedi. cihazın R&D sertifikaları yok!" diye hata veriyor çözümü bilen varsa lütfen yardım etsin

rfeeq

Üye
demekki yanlış yapıyorsun kardeşim
:

bence yanlış yapmıyor çünkü aynı sorun bende de var. gösterdiğin işlemlerin aynısını tek tek yaptım dil kodunu da yükledim ama nokia software updater açtığımda zaten yeni sürüme sahip olduğumu gösteriyor. olay şu:

nemesis eror kesin çözüm

arkadaşlar öncelikle şunu anlatayım sisteminizde nokıa pc suite yüklü olduğu için usb kablosunu takar takmaz telefonu pc suite yakalıyor ve kimsenin kullanmasına izin vermiyor o yönden dolayı nemesis programı telefonunuzu yakalıyamıyor .o zaman ne yapacaz C:/program files/nokıa dosyası var burda pc suit yüklkü öncelikle bunun iismini değiştirelimki pc suit deaktif duruma gelsin ondan sonra nemesis programını çalıştırıp deneyelim kesin çalışacaktır tabi işiniz bittiğinde nokıa dosyasını tekrar eski haline getirmeyi unutmayın teşekkürler

karatim

Üye
error hatası yapıyor telefonumu gırmuyor ne yapmam gerek

alenic29

Üye
5800 ı bulmuyo bu ya.aygıt yöneticisinden de kaldırdım

arkadaşlar error hatası için nemesis suite programının kendi sitesinden nokia tools programını indirip çalıştırın, program açıkken nemesis programını çalıştırıp scan yapın ben kendi telefonumu yaptım oldu. ayrıca telefonunuzda en son yazılım olsa bile güncelleştirme yapıyor bende oldu. ben güncelleştirmeyi ovi suite 2 ile yaptım.

iyide phıne info bölümüne tekladım scan a da tıkladım error diyo

htmy

Üye
slm bende de 680 var. dil ingilizce oldu. programı yükledim. orda 3. adımda error veriyor. neden olabilir?

E75 benim telefonum kodu nedir bilen varmı

elause

Üye
nokia n73 var dediklerinizi ypıorm ama imei numarasını fln bulmuyor error verior

wldyslw

Üye
eee arkadaşım son sürüm yazılım yüklü gerek yok diyor şimdi ne olacak?