Nokia XM modeller hakkında?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

symp0

Üye
    Konu Sahibi
Nokia XM modeller hakkında?
Arkadaşlar öncelikle foruma ilk post'umu atıyorum
Şimdi ben kısaca tabir edilen "Müzik Hastası" grubundanım :O Yıllardır birsürü donanım ( oyun , ses) sahibi oldum fakat bir türlü telefonlara kafam basmadı ^^
İşte bu konuda Nokia XM serisinden hangisini önerirsiniz?
Bana 5800 ve 5730 önerdiler. 5800 da açılan konuların %80 i "5800'ın X hatası gibi " bu beni biraz tedirgin etti. Sizin önerileriniz varsa. - ki olacaktır. benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Teşekkürler.
Can Şanslı / 17.

manialog

Üye
5800 kullanıcısı olarak kesinlikle 5800 al derim günde 50-60 mesaj yazan biriyim hiç sorun olmuyor ses kalitesi gayet iyi tabi kendi kulaklığıyla dinlememek kaydıyla. diğer modelden farkı geniş ekran klip film seyredebilirsin vw navigasyon da tam ekran bi başka güzel oluyor bir ance navigasyon cihazına dönüşüyor telefon
sorunlara ggelince radyoda problem var tabi onun harıcınde güncellemelerle baya iyi oldu telefon zira ilk aldığımda v1.1 yüklüydü o hallerini be biliyorum telefonun çok memnunum şimdi

bende 5800 kullanıcısıym süper bi telefon sesi gayet net ve güzel wlan hızı güzel video çekimi mütiş dvd kalitesinde video çekiyo kamerası güzel al kardeşim 5800 bak keyifine bu paraya bulabilecegin en güzel telefon bu

mustafa

Üye

abartma dvd kalitesinde video çektiğini falan. onun dışında söylediklerin doğru. şunu da belirtmek lazım uyduya geç bağlanıyor

Sehzade

Üye
dvd kalitesinde biraz abartı olarak kotu ama genel olarak guzel telefon

symp0

Üye
    Konu Sahibi
Ya kafamda soru işaretleri var. Mesela bu Versiyon güncelleme. Bana bunu birinin oturup şuna bas buna bas demesi lazım. Ben ***** falanda yapamıyorum genelde ama mesela öyle anlatacak biri olursa 5800 iyi bir alternatif.

abartma dvd kalitesinde video çektiğini falan. onun dışında söylediklerin doğru. şunu da belirtmek lazım uyduya geç bağlanıyor
nerde abartıyorum bütün internet sayfalarına baktım 640 480 piksel video kaydı yapıyo nokia sitesinde öyle yazıyo buda dvd kalitesine eşit

mustafa

Üye
valla fiyat ve özellikleri kıyaslandığında hakkını veriyor. kendim için diyorum bu telefon 3 yıl idare eder beni.

--------------- Ekleme ---------------

nerde abartıyorum bütün internet sayfalarına baktım 640 480 piksel video kaydı yapıyo nokia sitesinde öyle yazıyo buda dvd kalitesine eşit
yazılı olanlara bakacak olursak oooo. dvd kalitesinde bir çekimde gündüzken aldığın görüntülerde karıncalanma olur mu? olmaz. ama 5800la çek bakalım anlarsın ne demek istediğimi.

Ya kafamda soru işaretleri var. Mesela bu Versiyon güncelleme. Bana bunu birinin oturup şuna bas buna bas demesi lazım. Ben falanda yapamıyorum genelde ama mesela öyle anlatacak biri olursa 5800 iyi bir alternatif.

Eğer istersen servise götürüp en geç 1 gün içerisinde güncelleyip veriyorlar.. ve diğer konularda; bende 5800 kullanıyorum herşey güzel, tavsiye ederim..

symp0

Üye
    Konu Sahibi
Üstad. İyi diyoruzda Ben 100binlik bi yerde yaşıyorum. Yani İzmir'e falan götüremem ki servise her dakika...Kendim yapabiliyorsam alınır..

çok müzik dinlemenin dışında çok mesajlaşan biriysen kesinlikle ve kesinlikle 5730 XpressMusic almanın öneririm
5730 gerçekten çok eğlenceli ve müthiş hızlı bir telefon.
ama sen telefonda aradığın özellikleri ve fiyat aralığını yazarsan sana daha çok yardımcı olurlar ve senin karar vermen daha kolay olur

symp0

Üye
    Konu Sahibi
Üstad , Sms , mms , mp3 , mp4 , film vs . telefonda en çok yaptığım işler.
Kaldı ki. 5730 la arasındaki tek fark 100 lira ve birinin multitouch diğerinin qwerty klavyesi...^^

Beyle Bende 5800 kullanıcısıyım yen ialdım sıfır telde kasada kucukbi aprca beyaz bsey avr acaba telefoncu onu temizlermi kasayı acıp bide komple kabı degisiyormu ltfen bilgi simdiden tsklerrrr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...