Nokia X7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X7

• Eğlence odaklı yeni Nokia X7, elde tutulmayı kolaylaştıran kompakt bir tasarıma sahip. Symbian^3 Anna işletim sistemine sahip olan cihazda, son derece gelişmiş ve stabil bir mobil işletim sistemi bulunuyor. En azından Nokia N8 ve C7'de gördüğümüz birçok sorundan arındırılmış olduğu kesin.
  • Telefonun teknik donanımına baktığımızda N8 ve E7'den esintiler görüyoruz. ARM 11 mimarisini taşıyan işlemciye doğrusu pek de şaşırmadık.
  • Nokia X7'nin diğer ayrıntıları şu şekilde sıralanıyor:
  • Symbian^3 Anna (PR2) işletim sistemi ile birlikte dikey QWERT klavye, daha hızlı web tarayıcı ve 50'den fazla yeni özellik.
  • 8 megapiksel fotoğraf çözünürlüğü, 720p HD video kaydı
  • Çift led flaş ve EDoF dijital kamera
  • 4inçlik AMOLED ekran ve çizilmeye karşı dayanıklı Gorilla dış ekran koruması
  • 256MB Ram ve kutu içersinde 8GB 'lık bellek kartı
  • 680MHz ARM 11 işlemci
  • Broadcom BCM 2727 grafik ünitesi
  • 802.11 b/g/n Wi-fi, 10.2Mbps HSDPA, Bluetooth 3.0, GPS, FM Radyo
  • [video=youtube;Uq9J3b06qC8]http://www.youtube.com/watch?v=Uq9J3b06qC8&feature=player_embedded[/video]

'Patron

'Patron

Üye
Ee yeni. x7nin incelemesı portalda var zaten. |-)

nalcam22

nalcam22

Üye
şimdiki telefonlara ve fiyatına göre çok düşük telefon

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Telefon fiyetı 1.100 TL belirteyim dedim :)

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
hayatta almam. O fiyata optimus black alırım. Param da cebinde kalır.
Dı. :)

s2 varken 500 lira da olsa almam. :D

Heheh.Ben alabilirdim belki.Tasarımı insanı cezbediyor.Multitouch özelliği filan .D

mami24

mami24

Üye
o fiyat symbian a verilmez yazık olur ayrıca telin 2 hoparlörü var diye biliyorum n73 te olduğu gibi 2 tanesi aldatmaca

caglet

caglet

Üye
s2 iyi ama tabi buda alınabilir .. Artık herkes şunu anlasın nokia ya para veripte 1-1.5 milyara telefon alınmaz... 600-800 arası nokia etelefonlarını alın.. E72 olur.. x6 olur :D onun üstünü almayın :D

nonamex

Üye
hayatta almam. O fiyata optimus black alırım. Param da cebinde kalır.
Dı. :)

s2 varken 500 lira da olsa almam. :D

Aynisi benim aklimdan gecti, buna 1100 lira vermektense gidip Optimus Black almak cok daha mantikli. Hem 200 lirada cepte kalir ustune daha iyi bir telefona sahip olunur diye :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Aynisi benim aklimdan gecti, buna 1100 lira vermektense gidip Optimus Black almak cok daha mantikli. Hem 200 lirada cepte kalir ustune daha iyi bir telefona sahip olunur diye :ehe

ve gidip aldın :D

fireman87

fireman87

Üye
Heheh.Ben alabilirdim belki.Tasarımı insanı cezbediyor.Multitouch özelliği filan .D

Multi touch dediğin nedir dostum her cihazda var, nokia yeni geçmiş sadece :ehe Ayrıca o kadar para verilmez o cihaza tasarımı biraz iyi görünsede işletim sistemi beş para etmez.

----------Eklendi @ 09:31:35 ---------- Yazıldı @ 09:30:44 ----------

Ee aklın yolu birdir..

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Fiyatı düüşmüş arkadaşlar dün baktığımda 1.107.40 Tı bugün 1.104.49 olmuş :D iyi bari günde 3 Tl lik düşüş :D Dolgore;
Multi touch sız büyüdüm ben onun için cezbetti beni :ehe Ama şunu söyleyeyim;x6 aldım kimse nokia alma dedi sorun üstüne sorun dedi.Aldım sıfır sorunla kullanıyorum ve eğer x7 de böyleyse alırım arkadaş :D

fireman87

fireman87

Üye
Telefon Fiyatı düüşmüş arkadaşlar dün baktığımda 1.107.40 Tı bugün 1.104.49 olmuş :D iyi bari günde 3 Tl lik düşüş :D Dolgore;
Multi touch sız büyüdüm ben onun için cezbetti beni :ehe Ama şunu söyleyeyim;x6 aldım kimse nokia alma dedi sorun üstüne sorun dedi.Aldım sıfır sorunla kullanıyorum ve eğer x7 de böyleyse alırım arkadaş :D

İnsanlar nokia'ya kötü demiyorlar sadece işletim sisteminden dili yanmış çok insan var, bu herkesin dilinin yanıcağı anlamınada gelmez.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ihtiyaçlarını karşılıyorsa hayırlı olsun :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
X7'de sorun çıkmaz da azcık daha ineymiş iyiymiş :evet:

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır arkadaşlar 2 günde baya düştü telefonun fiyatı :D Şimdi baktım 1.099 olmuş :D şöyle 6 ay beklersek:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...