nokıa x7 yanlış yazılımda çöktü açılmıyor acil yardımm..

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_0001

hakan_0001

Üye
    Konu Sahibi
nokıa x7 yanlış yazılımda çöktü açılmıyor acil yardımm..
s.aleyküm arkadaşlar nokıa x7 telefona yanlışlıkla c7 yazılımını yükledik açılmadı sonra phoenix ile kendi orjınal yazılımını yüklemeye çalışıyorum yazılımı bitiriyor ama nokıa yazısında kalıyor yani test moda geçmiyor telefon.. çok acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şuan açılmıyor tel

Abstract_Loco

Üye
hocam dead phone flash ile düzelmesi lazım tam emin değilim ama açılmayan telefonlar bile kendine geliyor öyle. Forumda anlatımları mevcut oradan deme inşallah düzelir.

hakan_0001

hakan_0001

Üye
    Konu Sahibi
malesef bütün anlatımları neredeyse inceledim ve uyguladım ama nafile jaf ile deniyorum flash atmıyor phoenix ile yazılımı yüklüyor ama tel nokıa yazısında kalıyor ustadlar yokmu bunun bi çaresi

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Dead flashta bi yerde yanlış yapıyorsun harfiyen uygulaman lazım dead flash atarken kırmızı yazılı dosyayı silmen lazım bide talimatları aynen yapman lazım :oke:

hakan_0001

hakan_0001

Üye
    Konu Sahibi
muhammed kardeşim ilk kez atmıyorum devamlı kullandığım phoenix kırmızılarıda siliyorum yazılım yükleniyor ama en son test moda geçeceği yerde direk nokıa yazısı geliyor bunu çözemedikkonu günceldir.sorun devam etmektedir hiç bir şekilde açılmıyor bilgisi olan arkadaşa şimdiden tşklerimi borç bilirim

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
yazılım dosyalarında hata olabilir son sürüm indirmemiş olabilirsin bi daha indirmeyi dene istersen

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye

bu yazılımı indir kur telefonu usb ile bağla sonra yazılımda zaten yükle yazar ona bas o bişeyler yapacak ve telefondaki tüm arızaları giderecek
phoneix ile format atmak bunun yanında hiçbirşey phoneix ile formatın gideremediği herşeyi gideriyor
Not:hafıza kartı ile sim kartı bn her zaman çıkarırım bunu yaparken onları da silebilir

• Beğen
hakan_0001

hakan_0001

Üye
    Konu Sahibi
soulseagle deneyip sonucu bildirecem kardeşim
yazılım dosyalarında hata olabilir son sürüm indirmemiş olabilirsin bi daha indirmeyi dene istersen

malesef yeni yazılımda indirdim aynı yazılım yükleniyor ama nokıa yazısında kalıyor daha önce öyle bir sorun görmedim

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye

malesef yeni yazılımda indirdim aynı yazılım yükleniyor ama nokıa yazısında kalıyor daha önce öyle bir sorun görmedim
benim dediğimi denerken sakın tel takıldı filan diyip çekme :D :D bir de sonda sen açıyodun teli sanırsam 100 den geriye sayarken

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap

kusra kalma bilmiorum :(

hakan_0001

hakan_0001

Üye
    Konu Sahibi
soulseagle telefon desteklenmiyor dedi kadeşim heralde gitti telefon :(

hakan_0001

hakan_0001

Üye
    Konu Sahibi
hayır ben açmıyorum kendiliğinde nokıa yazısı geliyor vee öylece kalıyor

hakan_0001

hakan_0001

Üye
    Konu Sahibi
hayır tel tanımadı markayı sadece windows phone telefonlar için diyor benim tel desteklenmiyordediğim gibi x7 yazılımı yerine yanlışlıkla c7 yazılımı yüklendi ve çöktü sistem gitti heralde orjınal yazılımı atarken yarıda kesilmiyor tamamlıyor sonunda nokıa da takılıyor

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
hayır tel tanımadı markayı sadece windows phone telefonlar için diyor benim tel desteklenmiyor
o tüm nokialarda kullanılan bir program daha geçen haftalarda c3 üme onla format atmıştım sn teli c7 yaptın diye onun eski dosyaları da kalır onları da görüp şaşırıyodur

• Beğen
hakan_0001

hakan_0001

Üye
    Konu Sahibi
acaba box ile usb den yazılım atabilirmiyiz varmı bunun bir çaresi.. jaf phoenix olmuyoryanlız şöyle bir sorun var usb ye takıyorum önce tanıyor sonra usb çıktı sesi geliyor bundan dolayı olablirmi

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
olmaz hard reset atmayı dene yan tuşlardan olan var ya onu bir de nokia yazısı sürekli mi kalıyor yoksa 1 dk filan durup gidiyor mu

hakan_0001

hakan_0001

Üye
    Konu Sahibi
yazılım bittikten sonra phoenix te söyle bir yazı yazmaya başlıyor.
Waiting for communication response: 25 ten geriye doğru sayıyor

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
acaba box ile usb den yazılım atabilirmiyiz varmı bunun bir çaresi.. jaf phoenix olmuyoryanlız şöyle bir sorun var usb ye takıyorum önce tanıyor sonra usb çıktı sesi geliyor bundan dolayı olablirmi
olabilir usb modunu seçemediğin için kesiyo tel bağlantıyı

Üst Alt