Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
mantıklı bir takas olurBeyler sizce n8 i wave 2 ile takas etmeli miyim yoksa güncellemeyi mi beklemeli miyim?
bundaki hoparlörlerden birini C7 ye birini de N8 taksana be nokia en azından üçü de stereo hoparlör olurdu.. AH NOKIA AH ...
apachi telefonu olmaya aday gibi duruyor.. köşe başında 5 kişi toplanmış, son ses açmış müzik dinleyen, gelene geçene tip tip bakan elemanların elinde görmek olası bu kadar hoparlörle...
Nokia'yı bildim bileli bütün özellikleri hiçbir zaman tek telefonda toplamıyor tekinde 4hoparlör olsa brseyi eksik dgerinden hrsey tam olsa hoparlör eksik bune ya hep aynı hp aynı
O telefona böyle bir çözünürlük , böyle bir pil , böyle bir işlemci hızı , böyle bir rezalet tasarım , millet çıkmışken ay'a hala kalmış yayaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsi olan amoled ekran ve hala symbian işletim sistemini anca nokia yapardı zaten.
arm11 ve symbian. Üstüne bide 256 ramle 640x360 ekran koydunmu ooooh mis gibi. Aynı donanınımı çevir çevir ver gitsin. Yerseniz tabi. 2 yl daha kakalarlar 3 yıllık teknolojiye sahip cihazları.
bir tane daha 680Mhz işlemci, 8 Megapixel fixed foxus camera, nHD ekranlı symbian^3 işletim sistemli telefon haberi duymak istemiyorum. En azından insanda biraz utanma olur yavv.[/QUOTE
SONUNA KADAR KTILIYORUM
Beyler sizce n8 i wave 2 ile takas etmeli miyim yoksa güncellemeyi mi beklemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?