Mygse
Üye
750 800 civarı? yanlş gördün sanırımbu sitede de okudum kapasitif die bir özellik var telefonda 5800 da olmayan telefon ıphone gibi sadece parmakla dokunnca algılıyor. 5800 daki gibi her şeyle değil. ama ne kadar doğru ve kadar kullanışlı bilmiyorum. gönlüm x6 dan yana n97 çooookkk gereksiz bir telefon. o telefona o kadar para verceğinize e serisi alın daha iyi. x6 nette 750 800 civarı var.
750 800 civarı? yanlş gördün sanırım
Nokia x6 almayın N8 geliyo 12mp sonra pişman olursunuz dersiniz x6 ya verdik şukadar n8 bukadar tüh be keşke almasaydım
Öncelikle X6yı N97 ile karşılaştırmayalım Lütfen.X6 kapasitif ekran...
X6 kvk genpa garantilisi gold da mevcut.
İstanbul garantili 1000tlye kadar telefoncularda bulabilirisiniz.
birde bir site indirim yapmış siteyi bilmiyorum ama 707 tlye veriyor muhtemelen ist garantili.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gold genelde bayilik ile çalışırDostum Gold da satılan x6 genpa garantili değil. Nokia shop satışa sunmadan satılan her model paralel ithalat ürünüdür ve garantisi ithalatçı firma tarafından karşılanır. Ve ayrıca gold la direk iletişime geçip sordum garantisini ,ithalat ürünü ithalatçı firma tarafından salanıyor dedi bir isim vermişti ama şuan hatırlayamıyorum. kİ dediği şirketi nette araştırdım bulamadım. yani sonuç olarak gold da satılan x6 diğer ithalat olarak satılan firma ve sitelerde ki ile aynı.fiyat farkı kimseyi yanıltmasın fiyatının yüksek olması gold un kendi isimini kullanmasından kaynaklanıyor saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?