Nokia x6-Xpressmusic hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dzajo1940

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6-Xpressmusic hakkında.
Ben nokia x6-Xpressmusic satın aldım ama ne tema,ne yazılım yükleyemiyorum. Kart okuyucu cihazım var hafıza kartına atıp telefona takıyorum hafıza kartını. Daha sonra dosyaya tıklıyorum telefonda ama aç,kur tarzı şeyler göremiyorum sadece gönder taşı vs. şeyler var yardım eder misiniz?
Bide e-kitap okuyucusu diye birşey var bu telefonda hangi uzantıları destekler?

endo16

endo16

Üye
dostum senin ki büyük bi ihtimal (kesinlikle) çin malı
1)Orjinal x6 da hafıza kartı girişi yok dolayısıyla hafıza kartıda yok
2)forumda olan tema, oyun vs... yüklemek için symbian işletim sistemi olması lazım telefonda. Çin malı olduğu için symbian işletim sistemide yok.
belki bi ihtimal java çalıştırabilir java uygulamaları dene .sis olanlar symbian için sen .jar yada .jad lara bak

--------------- Ekleme ---------------

bu arada telefonu kaça aldın ben yakalşık 2-3 ay önce 16gb tını 700tl ye aldım

Dzajo1940

Üye
    Konu Sahibi
dostum senin ki büyük bi ihtimal (kesinlikle) çin malı
1)Orjinal x6 da hafıza kartı girişi yok dolayısıyla hafıza kartıda yok
2)forumda olan tema, oyun vs... yüklemek için symbian işletim sistemi olması lazım telefonda. Çin malı olduğu için symbian işletim sistemide yok.
belki bi ihtimal java çalıştırabilir java uygulamaları dene .sis olanlar symbian için sen .jar yada .jad lara bak

--------------- Ekleme ---------------

bu arada telefonu kaça aldın ben yakalşık 2-3 ay önce 16gb tını 700tl ye aldım

Yardımın için teşekkür ederim telefon çin malıymış kvksızmış 170 liraya aldım. Peki bir çözümü yokmudur telefoncu alırken bana prog. yüklenmez oyun yüklenmez. tarzı şeyler söylemedi Symbian kurulur mu telefona? Kurulursa normalleşir mi?

endo16

endo16

Üye
kurulabilceğini zannetmiyorum donanım özeliklleri yetmez dediğim gibi java uygulamaları dene yada sitede çin malı telefonların olduğu yer var Çin Üretimi Telefonlar buraya bi bak

By_Casparov

By_Casparov

Üye
170 lira verip de neden çin malı alasınki¿ git nokianin orjinal 2.el telefonlarını al

endo16

endo16

Üye
orası öyle yada 100 lira daha koy git sıfır samsung star al wifi li hiç değilse 2 yıl garantili ve java desteği var çin malı almak pek mantıklı değil

Dzajo1940

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatına aldandım yaptım bir hata. Neyse kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt