Nokia x6 ve kvk hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 ve kvk hakkında...
NOKİA x6 mın ekranın sol tarafı birçok kullanıcıda oldugu gibi açık ve cihazımda bazı çizikler var garantiye yollasam kasa değiştirlermi? Ayırca garantiye yollamak için ne yapmam gerekli?

nalcam22

nalcam22

Üye
ilk gönderimde ücretdiz değiştiriliyo

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
kasa komple değişiyor mu yani çiziksiz olacak bide telefonu nereye yollayacam hangi kargo ile yollacam kargo ücretini kim öder? Bilgisi olan yardım edebilir mi teşekkürler.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
güncel...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben sahsen sag kasada düstügü için ezilme olunca kasayı degistiremedim kvk'ya.Sebepleri ise telefonun çizilmeye karsı dayanıklı olmasıymıs.Yani düstügü ve ufacık ezik olustugu için kullanıcı hatası gibi gördüler.Seninkilerde öyle olcak muhtemelen çünkü telefonun ön paneli hariç çogu yeri parlak olmayan mat ve çizilmez yüzey dolayısıyla ezik vuruk olma ihtimalin yüksek.

Eger degisirse tavsiyem ;

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Ben sahsen sag kasada düstügü için ezilme olunca kasayı degistiremedim kvk'ya.Sebepleri ise telefonun çizilmeye karsı dayanıklı olmasıymıs.Yani düstügü ve ufacık ezik olustugu için kullanıcı hatası gibi gördüler.Seninkilerde öyle olcak muhtemelen çünkü telefonun ön paneli hariç çogu yeri parlak olmayan mat ve çizilmez yüzey dolayısıyla ezik vuruk olma ihtimalin yüksek.

Eger degisirse tavsiyem ;

Evet haklısın ama bende üretimden kaynaklanan herkesin belirttiği kasada açık problemi var yani üretim hatası bunu herkes biliyor x6 ların geneli böyle

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
X6ların çogu böyle degil.Olanlarında ekranın sag tarafında açık var solunda degil.
Hem kasa açıklıgı için degistiriyosan eger yine aynı kalır degistirselerde.Son seri x6larda ve 8 gb larda kasa sorunu yok.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
X6ların çogu böyle degil.Olanlarında ekranın sag tarafında açık var solunda degil.
Hem kasa açıklıgı için degistiriyosan eger yine aynı kalır degistirselerde.Son seri x6larda ve 8 gb larda kasa sorunu yok.
Evet ekranın sol tarafında ama benden kaynaklanan açık değil x6 son seri derken zaten 9 aylık filan hangi seri bilmiyorum artık,birde kasa değiştirince niye gitmiyor ordaki açık bunu ögrenebilir miyim? yani kasayı kendi paramla değiştirsem bile o açık gitmez mi?Cevaplarınız için teşekkür ederim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Evet ekranın sol tarafında ama benden kaynaklanan açık değil x6 son seri derken zaten 9 aylık filan hangi seri bilmiyorum artık,birde kasa değiştirince niye gitmiyor ordaki açık bunu ögrenebilir miyim? yani kasayı kendi paramla değiştirsem bile o açık gitmez mi?Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Kasadaki açıklık kasadan degil kasadaki dislerden ve telefonun dislerinden kaynaklı.Yani yeni takılsa bile gitmez bence.Sonuçta takılan kasada aynı ve aynı ölçümlere sahip.
Eger ekranın solundaysa sıkıntı baska.Çünkü solda degil ekranın sagında var o problem.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Kasadaki açıklık kasadan degil kasadaki dislerden ve telefonun dislerinden kaynaklı.Yani yeni takılsa bile gitmez bence.Sonuçta takılan kasada aynı ve aynı ölçümlere sahip.
Eger ekranın solundaysa sıkıntı baska.Çünkü solda degil ekranın sagında var o problem.
ekranın solunda kardeşim ama dediklerinde mantıklı ama denemekden zarar gelmez gibi bi yollayalım nasıl göndereceğim hakkında bilgin varmı?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ekranın solunda kardeşim ama dediklerinde mantıklı ama denemekden zarar gelmez gibi bi yollayalım nasıl göndereceğim hakkında bilgin varmı?

Firmaya baglı olarak degisir tam bilgi veremem ama anlasmalı kargo varsa ona ver kargo ücreti senden çıkar gibime geliyor.
Öncelikle nerden aldın orayla bi iletisime geç telefon numarası mail adresi falan varsa konus kargo olayını ögren yolla.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
eğer sorun küçük ise kvk ya göndermeyin derim.daha çok bozabilirler...

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
sorun kasa değişmesi evet kvk ama ben teleservice düşünüyorum

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
o file kılıf ne güzelmiş öyle ya bilsem satmazdım x6 mı dururdu bi kenarda :ehe arka kapağı yukarı aşaı oynuyo die sattım bu kılıflar yoktu iilk aldğmda tüh ya :ehe

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirme amaçlı yazmak istedim telefonumu yollamıştım sıfır kasa halinde geri gönderildi ücretisz..ama tabi başına talihsiz bir olay geldi ekran kırıldı zaten 2 tane vardı birine veda ettim,diğeri şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı umarım çıkarmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt