nokia x6 v21xxxxxxx.... hack oluyomu yardim lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zayimoglu37

Üye
    Konu Sahibi
nokia x6 v21xxxxxxx.... hack oluyomu yardim lutfen
arkd x6 v21xxxx...yazlilimi icin hack ciktimi yardim lutfen tskl

alpereno

Üye
ya banada lazım bu bile nyokmuuuuu!

Why Always Me

Why Always Me

Üye
arkadaşlar bence normal yollarla versiyon yükleyin yani nokianın sitesinde çıktığı zaman gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz. başka bi forumda arkadaş yüklemiş versiyon şuan telefon açılmıyor 2 gündür uğraşıo.tabi sizin tercihiniz ama bence nokia duyurduğu zaman yükleyin :oke:

OğuzcanAbi

Üye
hacli daha çıkmadı galiba x6 da

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ben yapabilirim hackli

OğuzcanAbi

Üye
ewet arkadaşlar forumda war hackli fw flaşlayın kullanın

Why Always Me

Why Always Me

Üye
ya arkadaşlar ben v21 i nokia software programından yüklemeye çalıştım ancak cihazınz zaten güncel yeniden yüklemek istermisiniz diye bir uyarı çıkıyor..v21 yasal olarak türkiyede yayınlanmadımı ?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benim nokia x6 nın paketinden turkcell nokia x6 kampanyası kartı çıktı bi şifre vermişler sadece turkcelliler mi yararlanabiliyor ..bide ben bu telefonu turkcellden almadım kutunun içinden neden bu kart çıktı ?

By_Auafina

By_Auafina

Üye
arkadaşlar denemiş biri olarak v20 versiyonunun hack dosyasını indirin ve ismini RM-559_21.0.004_prd.rofs2.V02 olarak değiştirip normal olarak flash atın denenmiştir. %100 kesin sonuçtur. çalışıyor

diablo7235

diablo7235

Üye
Kardeş hangi dilden konuşuyosun? Şu işi ayrıntılı olarak anlatıver de bizde engin tecrübelerinden faydalanalım. X6 16gb V21xxxxxxx nasıl hackleniyor?????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt